Το παρασκήνιο της άρνησης των ΜΑΤ να πάνε στη Λεωφόρο - Σταμάτησαν την κλούβα στην Κηφισίας

Το παρασκήνιο της άρνησης των ΜΑΤ να πάνε στη Λεωφόρο - Σταμάτησαν την κλούβα στην Κηφισίας
Photo Credits: INTIME

Οι τρεις διμοιρίες κατευθύνονταν χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αστυνομικοί που εργάζονται σε τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν να μεταβούν σε φύλαξη αγώνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους, στα επεισόδια του Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, οι τρεις διμοιρίες κατευθύνονταν χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα

Ωστόσο όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί σταμάτησαν την κλούβα στον κόμβο Κηφισίας και Αλεξάνδρας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είπαν ‘εμείς δεν πάμε στο γήπεδο, είμαστε λίγα μέτρα μακριά και αν υπάρξουν επεισόδια τότε θα πάμε. Διαμαρτυρόμαστε για τον τραυματισμό του συνεδέλφου και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε. Από τη δεκαετία του 90′ οι συνδικαλιστές μας μας λένε να φύγουν οι αστυνομικοί από τα γήπεδα’.

Μπαλάσκας: «Μετά από συζητήσεις με ανώτερους μετάβησαν στο γήπεδο»

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για απεργία. Απεργία είναι η άρνηση εργασίας και αυτό απαγορεύεται ρήτα από άρθρο του Συντάγματος για την ΕΛΑΣ και τον στρατό, δεν είναι ότι σε διώχνουν, πας φυλακή» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας σχολιάζοντας την κίνηση των αστυνομικών.

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τα ΜΑΤ ήταν ο τραυματισμός του συναδέλφου, οι οικογένειές τους ανησυχούν, φοβούνται», σημείωσε και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «κατευθύνθηκαν άλλες διμυρίες αμέσως στο σημείο».

Σχετικά με τις διμοιρίες που αρνήθηκαν να μεταβούν στον αγώνα δήλωσε πως μετέβησαν για διαβουλεύσεις με τον Αστέριο Μπαρτζώκα και ύστερα από μία συζήτηση που διήρκησε δύο ώρες μεταφέρθηκαν κανονικά στο γήπεδο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X