ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων του Άμστερνταμ

ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων του Άμστερνταμ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν απέναντι στον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε τραγικά ατομικά λάθη και ηττήθηκε στο Άμστερνταμ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Άγιαξ

Γιώργος Αθανασιάδης: Σε πολύ κακό βράδυ βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Κακή εκτίμηση στην έξοδο στην φάση του πρώτου γκολ. Λάθος εκτίμηση και αντίδραση στην φάση του τρίτου γκολ. Και είναι κρίμα διότι ξεκίνησε με μια εξαιρετική αντίδραση. Και στο τέλος σταμάτησε σε τρια τετ α τετ τον Άκπομ. Αλλά ήταν αργά.

Λάζαρος Ρότα: 

Έδωσε μάχες από την πλευρά του. Και η αλήθεια είναι πως βοήθησε πολύ περισσότερο με τα ανεβάσματά του στην επιθετική λειτουργία. Με καλές προσωπικές ενέργειες και σωστές επιλογές. Όμως στο ανασταλτικό κομμάτι, είχε πολλά προβλήματα, ειδικά όσο ο Φορμπς ήταν μέσα στο γήπεδο.

Ντομαγκόι Βίντα: Παρότι και ο Κροάτης κεντρικός δεν πατούσε και αυτός τόσο καλά, ήταν ίσως ο μοναδικός που κάπως προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στην άμυνα της ΑΕΚ. Έκανε και αυτός λάθη, αλλά ήταν σίγουρα ο καλύτερος της τετράδας.

Αρόλντ Μουκουντί: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ούτε ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός. Δεν είχε καθόλου σίγουρες ενέργειες στο γήπεδο και έχασε πολλές φορές και την θέση του και κάποιες σημαντικές προσωπικές μονομαχίες.

Εχσάν Χατζισαφί: Ισχύει στην περίπτωση του Ιρανού, ότι περίπου και για τον Ρότα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τα ανεβάσματά του, βοήθησε αρκετά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Όμως ανασταλτικά είχε ζητήματα, καθώς άφηνε αρκετά κενά από την πλευρά του

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ήταν καλός ούτε ο Πολωνός χαφ. Είχε τεράστια προβλήματα μ’ όλους τους χαφ της ΑΕΚ. Δυσκολεύτηκε αρκετά και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και στο κομμάτι της δημιουργίας. Και έκανε και λάθος στο δεύτερο γκολ του Άγιαξ. Στα τελευταία λεπτά έπαιξε και ως στόπερ.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε ως δεύτερος χαφ στον ρόλο που συνήθως έχει ο Πινέδα. Ήταν πολύ φιλότιμος, το πάλεψε πολύ και είχε και ορισμένες καλές εμπνεύσεις με την μπάλα στα πόδια. Έκανε πάντως και αυτός λάθη.

Στίβεν Τσούμπερ: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ σ’ ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Ίσως ο καλύτερος. Για την ακρίβεια απ’ αυτούς που το πάλεψαν περισσότερο. Είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, είχε εμπνεύσεις και πήρε και πολλές προσπάθειες πάνω του.

Νίκλας Ελίασον: Ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς. Έκανε ένα μικρό πάρτι από την πλευρά του απέναντι στον Σόσα. Έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Γκαρσία. Όμως από το δεύτερο γκολ του Άγιαξ και μετά, έδειχνε να χάνει τον ρυθμό του.

Νορντίν Άμραμπατ: Πολύ κακό παιχνίδι από τον Μαροκινό. Και ειδικά αυτό που έκανε στο τρίτο γκολ που πέτυχε ο Άγιαξ, δεν χωράει καν σε επαγγελματικό ματς, πολύ περισσότερο σ’ ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό. Αλλά γενικώς ήταν εκτός κλίματος παιχνιδιού.

Λιβάι Γκαρσία: Επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Έβαλε μια γκολάρα με την οποία ισοφάρισε. Και όσο είχε δυνάμεις και ενέργεια κάπως φάνηκε και ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του. Αλλά ήταν εμφανές πως δεν ήταν έτοιμος ακόμα για φουλ ένταση σ’ όλο το ματς.

Ροντόλφο Πισάρο: Μπήκε ως πρώτη αλλαγή. Δεν κατάφερε να μπει καθόλου ούτε στο κλίμα, ούτε και στον ρυθμό του παιχνιδιού. Και δεν προσέφερε σχεδόν τίποτα.

Γενς Γιόνσον: Μπήκε προς το φινάλε του ματς, όταν σχεδόν όλα είχαν τελειώσει. Κράτησε μπάλα, επιχείρησε να περάσει πάσες προς την επίθεση, αλλά ήταν πλέον αργά.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πήρε την θέση του Σιμάνσκι στα χαφ. Μπήκε με ενέργεια, πήρε προσπάθειες πάνω του, αλλά του έλειψε μια καλή τελική επιλογή.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Αναγκαστική αλλαγή στις καθυστερήσεις, στην θέση του Σιμάνσκι. Πρόλαβε να κάνει ένα δυνατό σουτ που όμως ήταν άστοχο.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X