Φενέρμπαχτσε: Τέλος και ο Δέδας από το σταφ

Φενέρμπαχτσε: Τέλος και ο Δέδας από το σταφ
Photo Credits: INTIME

Ο Στέφανος Δέδας, μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε αποχώρησε από το σταφ της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Δημήτρης Ιτούδης ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στον πάγκο της Φενέρ αφού η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον 53χρονο προπονητή, δίνοντας το χρίσμα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Ιτούδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε το 2022 και οι Τούρκοι βρήκαν τον διάδοχό του στο πρόσωπο του Σάρας. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Ιτούδη, Στέφανος Δέδας αποχώρησε από το σταφ.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι έδωσα όλη την καρδιά μου για να βοηθήσω το κλαμπ από την πρώτη μέρα, έχοντας την τιμή και την ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικώς τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε για την υποστήριξή τους, όχι μόνο στην Ulker Sports Arena αλλά σε όποιο γήπεδο της Ευρώπης και αν παίξαμε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε για την εμπιστοσύνη τους. Και φυσικά, τον Δημήτρη Ιτούδη για την ευκαιρία να μάθω δίπλα του» ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Δέδας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X