Πήγε να δει την προπόνηση της Τραμπζονσπόρ ο Πογιέτ

Πήγε να δει την προπόνηση της Τραμπζονσπόρ ο Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στην Τραπεζούντα βρέθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ όπου και συναντήθηκε με Μπακασέτα, Φούντα,Κουρμπέλη όπως και τον προπονητή της τουρκικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τραμπζονσπόρ συνεχίζει τις προπονήσεις αφού προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Ιστανμπούλσπορ (19/12),με τον Γκουστάβο Πογιέτ να επισκέπτεται τη Τουρκική ομάδα.

Ο τεχνικός της Εθνικής ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στην Τραπεζούντα προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τον βαθμό ετοιμότητας των Μπακασέτα, Φούντα και Κουρμπέλη τρεις περίπου μήνες πριν από την διεξαγωγή του ημιτελικού των πλέι-οφ για τελικά του Euro 2024 κόντρα στο Καζακστάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ταξιάρχης Φούντας δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού με τον Πογιέτ να έχει συνομιλία σε καλό κλίμα με τον Τούρκο τεχνικό της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτσί, αλλά και τους Έλληνες διεθνείς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X