Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (14/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (14/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέμπτη σήμερα και οι μάχες των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (19:45): Τελικά ο Παναθηναϊκός δε θα στερηθεί τον κόσμο του στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι που έχει να δώσει στον όμιλο του Europa League. Οι πράσινοι θα υποδεχτούν απόψε τη Μακάμπι Χάιφα στο κατάμεστο Απόστολος Νικολαΐδης και θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να πάρουν την τρίτη θέση και να συνεχίσουν στην ενδιάμεση φάση του Europa Conferece League τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, λόγω της γνωστής ιστορίας με την αποχή των διαιτητών, με τον Γιοβάνοβιτς να αναφέρει ότι βρήκε την ευκαιρία να δουλέψει η ομάδα του περισσότερο και να προετοιμαστεί. Πρόσθεσε επίσης ότι η ομάδα του ναι μεν προκρίνεται με την ισοπαλία, πλην όμως δεν κάνει τέτοιες σκέψεις. Και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Τζούρισιτς, ο οποίος δεν προπονήθηκε και είναι εκτός αποστολής. Γνωστές οι απουσίες των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (19:45): Μέσα στο παιχνίδι της τρίτης θέσης έμεινε η Μακάμπι Χάιφα. Κυρίως λόγω των ηττών του Παναθηναϊκού σε Γαλλία και Ισπανία. Οι Ισραηλινοί είναι στους δύο βαθμούς και στο μείον δύο από τον Παναθηναϊκό, θέλοντας μόνο τη νίκη στη Λεωφόρο. Και έρχονται αποφασισμένοι για να τα καταφέρουν, έχοντας στο πλευρό τους και 400 φιλάθλους τους όπως έγινε γνωστό χθες. Οι Ισραηλινοί έφτασαν χθες βράδυ στην Αθήνα (τελευταία τους προπόνηση έγινε επί ισραηλινιού εδάφους, επιλέγοντας να μην προπονηθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης»). Η Μακάμπι τρέχει ένα αήττητο τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Ισοπαλία με την Μπεϊτάρ το τελευταίο αποτέλεσμα, πριν απ’ αυτό πήρε 0-0 στο Βιγιαρεάλ. Ο Μεσάι Ντεγκό είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές να μην συμμετέχουν στις ασκήσεις και να τίθενται νοκ-άουτ για το ταξίδι στην Αθήνα. Οι Σον Γκόλντμπεργκ, Ντολέβ Χαζίζα, Ντία Σαμπά και Μαόρ Καντίλ αποκλείστηκαν από την αποστολή της Μακάμπι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΑΟΚ – ΕΛΣΙΝΚΙ (19:45): Εντυπωσιακή η παρουσία του ΠΑΟΚ στον όμιλο. Ελσίνκι και Αμπερντίν δεν αποτέλεσαν κάποιο σημαντικό εμπόδιο, εντούτοις οι δύο νίκες επί της

Άιντραχτ δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες. Ειδικά το «διπλό» στην Φρανκφούρτη, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα «κλείδωσε» την πρώτη θέση του Group G. Αντίδραση μεγάλης ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ στις 30/10, καθώς απάντησε με αήττητο επτά αγώνων και απολογισμό μια ισοπαλίες και έξι νίκες σε αυτό το διάστημα. Εκ των οποίων οι πέντε συνεχόμενες, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Φωνάζει παρών στη μάχη του τίτλου της Stoiximan Super League, καθώς είναι μόλις στο -2 από την κορυφή. Εκτός οι Μπάμπα, Σοάρες αλλά και ο Ζίβκοβιτς από το ματς με την Ελσίνκι, ωστόσο ο Λουτσέσκου έχει λύσεις για τα άκρα.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΠΑΟΚ – ΕΛΣΙΝΚΙ (19:45): Δεν είχε την ποιότητα η Ελσίνκι για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο πρόκρισης. Κατάφερε να πάρει δύο ισοπαλίες απέναντι στην Αμπερντίν. Πέραν τούτου ουδέν, καθώς το ρόστερ της δεν μπορούσε να ματσάρει τις ανάγκες της διοργάνωσης. Η συλλογή εμπειριών ήταν μάλλον το μοναδικό της κέρδος από την όλη διαδικασία. Κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Φινλανδία, έστω και στην ισοβαθμία με την Κουόπιο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Πρόβλημα το γεγονός πως τον τελευταίο ενάμιση μήνα έδωσε δύο επίσημα ματς, καθώς και το φιλικό με την Χάκεν όπου επικράτησε 4-3. Χωρίς ουσιαστικό στόχο και πίεση στο ματς της Τούμπας η Ελσίνκι. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυατίας Στιόπιν.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ (22:00): Ξεκάθαρο, πλέον, ότι οι πολύ δύσκολες μέρες του Άγιαξ έχουν μείνει πίσω και τώρα έχει σηκώσει κεφάλι και κοιτάει στο μέλλον. Με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο μπορεί να μην εντυπωσιάζει και μην παίζει καμία σπουδαία μπαλάρα, αλλά το ζητούμενο δεν ήταν καν αυτό. Το σημαντικό για τον Άγιαξ ήταν να πάρει τους βαθμούς που έπρεπε ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, διότι ο Αίαντας είναι πια στην 5η θέση και ο επόμενος στόχος είναι να μειωθεί η διαφορά από την πρώτη τριάδα, που αυτή τη στιγμή είναι στους εννιά βαθμούς. Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση ήταν εντός έδρας κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ. Με τους Μπρόμπεϊ (8’) και Μπέργκβαϊν (42’ πέν.) πήρε το προβάδισμα με 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Νεγκλί (55’) και μέχρι εκεί. Υπήρχε άγχος μέχρι το τέλος, αλλά ο Άγιαξ το διαχειρίστηκε σωστά χάνοντας και ευκαιρίες για το 3-1. Επτά χωρίς ήττα, στα οποία έχει έξι νίκες. Εν όψει του αποψινού θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει στην 3η θέση. Εκτός ο τιμωρημένος Μπέρχαουζ και οι τραυματίες, Μπέργκβαϊν, φαν ντεν Μπούμεν, Πάσβιρ, Γκοντς.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ (22:00): Η αποχή των διαιτητών έφερε και αλλαγή στον προγραμματισμό της ΑΕΚ, καθώς πλέον έχει μείνει χωρίς κάποια αναμέτρηση δέκα μέρες, οπότε το μεγάλο στοίχημα δεν είναι η διαχείριση των δυνάμεών της, αλλά ο τρόπος να βρεθεί αγωνιστικός

ρυθμός. Εκείνη η τελευταία αναμέτρηση ήταν κόντρα στον Άρη στην «OPAP Arena». Χωρίς να εντυπωσιάσει, χωρίς να πιάσει την απόδοση που μπορεί να έχει συνηθίσει στα εντός έδρας παιχνίδια της, η ΑΕΚ πήρε την οριακή νίκη με 1-0, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε βρεθεί και πίσω στο σκορ. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντομαγκόι Βίντα στο 59’ της αναμέτρησης. Αυτή η διακοπή, παράλληλα, δεν σημαίνει ότι έλυσε πολλά προβλήματα, αφού πολλοί και σημαντικοί είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζει. Εκτός οι Αραούχο, Πινέδα και Πόνσε, ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς και φυσικά ο Κάλενς που δεν είναι δηλωμένος. Μέσα ο Γιόνσον, αλλά όχι στο 100%.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (22:00): Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει σε καλό… φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και έρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα που έφεραν και αλλαγή προπονητή. Ο Ισπανός Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποχώρησε από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και τη θέση του ανέλαβε ο Πορτογάλος Κάρλος Καρβαλιάλ. Κοινώς, θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό, ευρωπαϊκό, παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa Conference League εφόσον αποφύγει την ήττα. Με τον Βόλο, προ 10ημέρου (δεν είχαμε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, λόγω της αποχής των διαιτητών), δεν ήταν καλός και έμεινε στο 2-2, σε ματς που είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Και πιο πριν, ήταν αγνώριστος στη Γερμανία, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-0 από την Φράιμπουργκ. Θέλει να κλείσει τον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έστω και αν θα παίξει σε άδειο Καραϊσκάκη λόγω της απόφασης της Κυβέρνησης! Δεν υπολογίζονται για το Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα οι κεντρικοί αμυντικοί, Πορόζο, Φρέιρε και ο Μπιανκόν (είναι εκτός λίστας), έτοιμοι Ποντένσε και Γιόβετιτς.

Στοίχημα: Τι να παίξω σήμερα;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (22:00): Η Μπάτσκα Τόπολα το πήγε μια χαρά το ματς με τη Γουέστ Χαμ, στη Σερβία. Την κράτησε χαμηλά, ήταν ανταγωνιστική, αλλά ηττήθηκε (1-0) με γκολ στο τέλος, στο 89’ για την ακρίβεια. Κάπως έτσι, έμεινε στον 1 βαθμό (από το 2-2 με τον Ολυμπιακό), κάτι που σημαίνει πως για την ίδια υπάρχει μόνο ένα σενάριο για να τερματίσει 3η: Η νίκη στον Πειραιά. Επίσης, προ ημερών, στο πρωτάθλημά της, έμεινε εκτός έδρας στο 0-0 με τη Ραντνίτσκι, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που όσο εύκολα θα μπορούσε να κερδίσει, άλλο τόσο θα μπορούσε και να χάσει. Πάντως, παραμένει στην 3η θέση, με 33 βαθμούς, στο -10 από Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα για την ομάδα του Ζάρκο Λάζετιτς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X