Όρθια στη μάχη σε σούπερ απόδοση η ΑΕΚάρα!

Όρθια στη μάχη σε σούπερ απόδοση η ΑΕΚάρα!

Σούπερ απόδοση η ΑΕΚ στον «τελικό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα ή τίποτα για την ΑΕΚ: Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία (22:00) και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στην… ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και στο Europa Conference League!

Οι τρεις σερί ήττες από Μαρσέιγ και Μπράιτον άφησαν την ΑΕΚ εκτός συνέχειας στο Europa League, όμως ο στόχος του Europa Conference League είναι ένα βήμα μακριά από τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα. Οι «κιτρινόμαυροι» άξιζαν σίγουρα κάτι καλύτερο με βάση την εικόνα τους και θα παίξουν στον «τελικό» με τον Άγιαξ για να πάρουν αυτό που αρμόζει στην ποιότητα και την προσπάθειά τους.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την «Ένωση», η οποία θα προκριθεί στο Europa Conference League αν αποφύγει την ήττα στο Άμστερνταμ. Έχοντας προβάδισμα δύο βαθμών από τους αντιπάλους της, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι, όμως είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας την ισοπαλία στο μυαλό του. Η επιθετική προσέγγιση και η διάθεση για κυριαρχία αποτελούν πλέον συνώνυμα των «κιτρινόμαυρων», που θα επιδιώξουν να σοκάρουν ξανά την Ευρώπη, όπως έκαναν στο Ζάγκρεμπ και στο Μπράιτον. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

Για να το πετύχει αυτό, ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες του Άγιαξ. Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ παρουσιάζει κενά και αστάθεια, κάτι που σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί μία ομάδα σαν την ΑΕΚ. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 1-1 του πρώτου αγώνα ήταν άκρως πλασματικό, με την «Ένωση» να χάνει μεγάλες ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Με λίγα λόγια, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να «σκοτώσουν» τον Άγιαξ με καθαρό μυαλό και σωστή προσέγγιση: Στο 2.50 το Over 1.5 γκολ της ΑΕΚ.

Η εξίσωση στο συγκεκριμένο κομμάτι περιλαμβάνει και τον Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι… πεινασμένος για μία σπουδαία εμφάνιση, που θα θυμίσει σε όλους την τεράστια ποιότητα και την εκτελεστική του δεινότητα. Η ΑΕΚ χρειάζεται τον Λιβάι στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν και ένα γκολ από τον 26χρονο φορ συνοδεύεται με απόδοση 3.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X