Επεισόδια στο Ρέντη: «Ήταν ευθεία βολή, ήταν προμελετημένη η επίθεση» – Συγκλονιστική μαρτυρία του υπαστυνόμου των ΜΑΤ για την επίθεση στον 31χρονο (VIDEO)

Επεισόδια στο Ρέντη: «Ήταν ευθεία βολή, ήταν προμελετημένη η επίθεση» – Συγκλονιστική μαρτυρία του υπαστυνόμου των ΜΑΤ για την επίθεση στον 31χρονο (VIDEO)

Συγκλονιστική μαρτυρία του υπαστυνόμου των ΜΑΤ για την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό στον Ρέντη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ευθείας βολής ναυτικής φωτοβολίδας, έκανε λόγο, πως ήταν αυτή που τραυμάτισε πάρα πολύ σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στου Ρέντη, ο υπαστυνόμος των ΜΑΤ που ήταν επικεφαλής της διμοιρίας που δέχθηκε την επίθεση των χούλιγκαν του Ολυμπιακού.

«Ήταν ευθεία βολή. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν αποφασισμένοι, ήταν προμελετημένο» δήλωσε ο διμοιρίτης σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε «ως αστυνομία είχαμε τις πληροφορίες μας που δυστυχώς επαληθεύθηκαν θα μπορούσαν να είχαν προστεθεί 1-2 δοιμιρίες αφού γνωρίζεις ότι θα έχεις εκεί επεισόδια».

Η περιγραφή του υπαστυνόμου για εκείνες τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη ανέφερε πως ο τραυματισμός του 31χρονου σημειώθηκε στα πρώτα 10 λεπτά των επεισοδίων με τον αστυνομικό, όπως είπε, να είναι «πολύ αξιοπρεπής και το μόνο που ζητούσε ήταν να του βγάλουμε το αντικείμενο που τον βασάνιζε. Είχε μεγάλο τραύμα και είχε ένα άλλο τραύμα από εκρηκτική μολότοφ στο άλλο πόδι. Κατάλαβα πόσο σοβαρό είναι και γι’ αυτό ενημέρωσα το κέντρο για να κερδίσω κάθε δευτερόλεπτο για τον Γιώργο» πρόσθεσε ο υπαστυνόμος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X