«Do or die» για την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

«Do or die» για την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καλείται απόψε εν μέσω απουσιών και με 3.000 οπαδούς στο πλευρό της να κάνει την υπέρβαση στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ και να συνεχίσει στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποστολή στο Άμστερνταμ: Τάσος Καπετανάκος

Το εισιτήριο για το Conference League θα διεκδικήσει η ΑΕΚ απόψε (22:00, COSMOTE SPORT 6 HD, LIVE μετάδοση ENWSI TV), αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ στην έδρα του. Το έργο της Ένωσης μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς έχει και σημαντικές απουσίες, ωστόσο υπάρχει πίστη για την επιτυχία έχοντας στο πλευρό της 3.000 τρελούς Ενωσίτες.

Η ΑΕΚ βολεύεται και με την ισοπαλία, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ξεκάθαρος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως είναι βαρετό να παίζει κανείς για το Χ τονίζοντας πως η Ένωση κατέφθασε στο Άμστερνταμ και θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον Άγιαξ. Άλλωστε, αυτό έχει κάνει η Ένωση και στα πέντε ματς του ομίλου παίζοντας είτε εντός είτε εκτός τόσο με τον αποψινό αντίπαλο της όσο και με την Μπράιτον και τη Μαρσέιγ.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στον τελικό του Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Στάνκοβιτς και Αραούχο, αλλά και στον τιμωρημένο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ στην Ολλανδία δεν ταξίδεψαν, προφανώς για λόγους τραυματισμού, οι Πινέδα και Πόνσε. Υπάρχουν, όμως, τα θετικά νέα της επιστροφής των Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον. Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαμν και φώναξαν … παρών.

Τώρα σε ό,τι αφορά στο πλάνο ενδεκάδας, ο Αθανασιάδης θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα φαίνεται να έχουν προβάδισμα για τις πτέρυγες οι Σιντιμπέ-Χατζισαφί με τους Βίντα-Μουκουντί να είναι το δίδυμο των στόπερ.

Στον άξονα θα βρίσκονται ο Σιμάνσκι με έναν εκ των Γιόνσον-Γαλανόπουλο και πολλά θα εξαρτηθούν από τον βαθμό ετοιμότητας του Δανού που ήταν εκτός για πολλές ημέρες. Όσο για τα «φτερά», ο Άμραμπατ προορίζεται για δεξιά με τον Τσούμπερ να είναι πιθανό να είναι αριστερά και τον Ελίασον να είναι αουτσάιντερ γι’ αυτή την πλευρά. Όσο για την επίθεση, φαίνεται πως οι Μάνταλος-Λιβάι έχουν προβάδισμα.

Το πλάνο του Άγιαξ

Πλάνο με τριάδα στην άμυνα και δίδυμο Φορμπς – Μπρόμπεϊ έχει στο μυαλό του για το ματς με την ΑΕΚ ο τεχνικός του Άγιαξ, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Κατ’ αρχήν, όπως ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι ο Φαν’τ Σιπ, ο Μπεργκβάιν είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ είναι τιμωρημένος, Μπεργκχάους. Αντίθετα ο Μπρόμπεϊ φαίνεται πως θα είναι έτοιμος.

Όσο για την ενδεκάδα, ο Ραμάι αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ο Φαν’τ Σιπ προσανατολίζεται σε τριάδα με τους Ρενς, Σουτάλο και Χάτο.

Οι Γκάαεϊ και Σόσα θα είναι τα δύο μπακ-χαφ με τους Ταχίροβιτς, Χλίνσον και Τέιλορ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Όσο για την επίθεση, οι Μπρόμπεϊ και Φορμπς φαίνεται πως θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Οι διαιτητές του ματς

Διαιτητής: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

Α’ Βοηθός: Σίμον Μπένετ (Αγγλία)

Β’ Βοηθός: Λι Μπετς (Αγγλία)

4ος διαιτητής: Ντάρεν Ίνγκλαντ (Αγγλία)

VAR: Φενταγί Σαν (Ελβετία)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X