Άμραμπατ: «Θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία για την οικογένειά μου»

Άμραμπατ: «Θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία για την οικογένειά μου»
Photo Credits: INTIME

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία για να βρίσκεται με την οικογένειά του εξέφρασε ο Νορντίν Άμραμπατ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Άμραμπατ πολιορκήθηκε χθες από τα ολλανδικά ΜΜΕ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Εκτός από τα όσα είπε για την αναμέτρηση και τον Ματίας Αλμέιδα, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για το μέλλον του και την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Ο λόγος της επιστροφής του είναι τα παιδιά του, τα οποία τα είχε μαζί του στο χορτάρι της «Johan Cruijff Arena». «Η οικογένειά μου είναι ο κύριος λόγος που θέλω να επιστρέψω. Περνάω πολύ καλά στν Ελλάδα, σε μια φανταστική ομάδα με φανταστικούς οπαδούς. Είναι ωραίο μέρος να ζεις, η ζωή είναι ωραία εκεί. Αλλά ο κύριος λόγος που θέλω να γυρίσω στην Ολλανδία είναι η οικογένεια μου. Γίνομαι 37 κι αν θέλω κάτι απ΄την Ολλανδία είναι να επιστρέψω», επισήμανε.

Ωστόσο, τόνισε: «Αυτό δεν είναι καθόλου σημαντικό αυτή τη στιγμή. Τώρα πρέπει να αγωνιστώ και να έχω καλή απόδοση. Το θέμα της Ολλανδίας θα το συζητήσω μετά το τέλος της σεζόν».

Το καλοκαίρι ήταν γνωστό ότι ο Άμραμπατ είχε επαφές με την Τσβόλε και τη Χέρενφεϊν, αλλά και με την Αλμέρε Σίτι, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του. «Τότε ρώτησα αν ο προπονητής (Άλεξ Παστόρ) μπορεί να μου τηλεφωνήσει. Ο προπονητής δεν με πήρε ποτέ, οπότε νομίζω ότι δεν θεωρεί ότι είμαι αρκετά καλός», κατέληξε ο Μαροκινός άσος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X