Αυξάνονται οι πιθανότητες να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ο Κενάν Μπαργκάν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÐÁÑÃÊÁÍ  ÁÐÏËËÙÍ - ÂÅÑÏÉÁ BARGAN APOLON - VERIA (SUPERLEAGUE 2013-2014)Για τον Κενάν Μπαργκάν το enwsi.gr σας έχει αποκαλύψει την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την πλευρά της ΑΕΚ. Ένα ενδιαφέρον που δεν αποκλείεται να γίνει και επίσημη πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή. Τουλάχιστον οι πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο για «ζεστό» ενδιαφέρον για τον 26χρονο μέσο,  που μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μια θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Είναι και το βασικό πλεονέκτημα που έχει έναντι κάποιων άλλων περιπτώσεων που εξετάζουν στην ΑΕΚ, ενώ στα συν του είναι επίσης ότι γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα. Ο Μπαργκάν έχει δηλώσει περήφανος για το ενδιαφέρον της Ένωσης, η οποία ασχολήθηκε με τον ίδιο και πριν έναν χρόνο. Το φλερτ των κιτρινόμαυρων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και όσο πλησιάζει το τέλος της χρονιάς, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Είναι σαφές ότι ο Μπαργκάν μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή. Μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα «φορτώσει» με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά η ικανότητα του στην δημιουργία φτάνει και περισσεύει. Ενώ η ευκολία με την οποία χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια είναι εντυπωσιακή. Ο Μπαργκάν αγωνίζεται συνήθως στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, αλλά το μοναδικό του γκολ στο πρωτάθλημα το έχει πετύχει με το αριστερό πόδι.

Στην ΑΕΚ έχουν γνώση για όλα αυτά τα στοιχεία. Τον έχουν παρακολουθήσει και φαίνεται να έχουν καταλήξει ότι ο 26χρονος μέσος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, αγωνιζόμενος με τα κιτρινόμαυρα στην Football League, από το καλοκαίρι.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X