Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Τζούριτσιτς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Τζούριτσιτς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα
Photo Credits: INTIME

Εκτός οριστικά ο Τζούριτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13-12-23) την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (14-12-23, 19:45) αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League, με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να μένει ξανά εκτός προγράμματος.

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός έκανε ξανά θεραπεία λόγω οιδήματος στη γάμπα κι αποκλείστηκε απ’ την αποστολή του παιχνιδιού με την ισραηλινή ομάδα.

Ένα 24ωρο πριν τον «τελικό» με την ισραηλινή ομάδα, με «έπαθλο» την τρίτη θέση στον 6ο όμιλο οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Στο τέλος, ένα γκρουπ εξασκήθηκε στα τελειώματα.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ- Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ την αποστολή των «πράσινων» συγκροτούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Σιδεράς, Αράο, Τσέριν, Ρουμπέν, Βιλένα, Παλάσιος, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Σπόραρ, Ιωαννίδης, Μπιλάλ και Προδρομίτης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X