FIFA: Οι τρεις φιναλίστ προπονητές σε άνδρες -γυναίκες για τα βραβεία «The Best»

FIFA: Οι τρεις φιναλίστ προπονητές σε άνδρες -γυναίκες για τα βραβεία «The Best»
Photo Credits: INTIME

Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ προπονητές σε άνδρες - γυναίκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νικητής του «τρεμπλ», προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα και η προπονήτρια της εθνικής γυναικών της Αγγλίας Σαρίνα Βίγκμαν, είναι μεταξύ των φιναλίστ για τα βραβεία «The Best» της FIFA, στις κατηγορίες προπονητή ανδρών και γυναικών, όπως ανακοίνωσε  σήμερα (13-12-23) η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο Γκουαρντιόλα είναι φαβορί αφού η Σίτι κέρδισε τίτλους Premier League, FA Cup και Champions League την περασμένη σεζόν, ενώ η Βίγκμαν -τρεις φορές νικήτρια – είναι ο σημερινός κάτοχος του βραβείου στις γυναίκες.

Η Βίγκμαν οδήγησε την Αγγλία σε έναν ακόμη μεγάλο τελικό όταν έφτασε στη σύγκρουση κορυφής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, όπου έχασε από την Ισπανία.

Επίσης, φιναλίστ για το βραβείο προπονητή γυναικών είναι η Γιόναταν Χιράλντεθ, η οποία οδήγησε τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα στον τίτλο του πρωταθλήματος με μόλις μία ήττα όλη τη σεζόν, ενώ κέρδισε επίσης το δεύτερο ευρωπαϊκό στέμμα στο Champions League.

Η προπονήτρια της Τσέλσι, Έμα Χέις, είναι η τρίτη φιναλίστ μετά από άλλη μια επιτυχημένη σεζόν όπου κέρδισε τη Super League γυναικών της Αγγλίας και το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Χέις θα φύγει από την Τσέλσι τον Μάιο για να αναλάβει το ρόλο του προπονητή της εθνικής ομάδας γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην κατηγορία των ανδρών, ο Γκουαρντιόλα «συνοδεύεται» από τον Σιμόνε Ιντζάγκι που οδήγησε την Ίντερ στον τελικό του Champions League ενώ «σήκωσε» και το Coppa Italia.

Ο τρίτος φιναλίστ είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος τερμάτισε την 33χρονη «ξηρασία» της Νάπολι οδηγώντας την  στον τίτλο της Serie A, πέντε παιχνίδια πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X