ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο ο Μαδέσης, καλές εμφανίσεις για τους «κιτρινόμαυρους» στο τουρνουά του «Α.Σ ΠΕΡΑ»

ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο ο Μαδέσης, καλές εμφανίσεις για τους «κιτρινόμαυρους» στο τουρνουά του «Α.Σ ΠΕΡΑ»
Photo Credits: INTIME

Νέες επιτυχίες για το τμήμα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από πάρα πολλές ώρες αγωνιστικής δράσης στο 4ο κατά σειρά Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα «Α.Σ.ΠΕΡΑ» ολοκληρώθηκε η διαδικασία με πολύ θετικά αποτελέσματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΑΕΚ που κατάφεραν να ξεχωρίσουν σε μια ακόμη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα στη κατηγορία των εφήβων τη πρώτη θέση κατάκτησε ο Αλέξανδρος
Μαδέσης. Ο πρωταθλητής της ΑΕΚ κατέκτησε τον πρώτο του φετινό τίτλο προερχόμενος από το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου. Άρχισε από την κορυφή του ταμπλό και στον τελικό ξεπέρασε με 3-0 σετ τον Στάθη Μανωλόπουλο (2ο φαβορί), με τον οποίο είχαν αναμετρηθεί στα ατομικά και στη Λευκωσία (11-4, 14-12, 11-6).

Από κει και πέρα την τέταρτη θέση στην ίδια κατηγορία κατέκτησε ο Γιώργος Γερακιός. Στη κατηγορία μίνι παγκορασίδων η Κλειώ Μαδέση ανέβηκε στη τρίτη θέση του βάθρου. Ο Παναγιώτης Τόγγος πήρε τη πρώτη θέση στο consolation.
Πολύτιμες εμπειρίες εισέπραξαν οι υπόλοιποι αθλητές του «Δικεφάλου» που πήραν μέρος στη διοργάνωση δίνοντας δυνατούς αγώνες.

ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο ο Μαδέσης, καλές εμφανίσεις για τους «κιτρινόμαυρους» στο τουρνουά του «Α.Σ ΠΕΡΑ»ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο ο Μαδέσης, καλές εμφανίσεις για τους «κιτρινόμαυρους» στο τουρνουά του «Α.Σ ΠΕΡΑ»ΑΕΚ: Χρυσό μετάλλιο ο Μαδέσης, καλές εμφανίσεις για τους «κιτρινόμαυρους» στο τουρνουά του «Α.Σ ΠΕΡΑ»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X