Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (13/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (13/12)

Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την τελευταία πράξη της 6ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερυθρός Αστέρας – Μάντσεστερ Σίτι 19:45

Αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποκλειστεί μένοντας στην 4η θέση οριστικά ενώ η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο πήρε την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Σέρβοι πανηγύρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ πριν λίγες μέρες αφού συμπλήρωσαν 122 παιχνίδια χωρίς ήττα εντός έδρας στις εγχώριες διοργανώσεις, ξεπερνώντας και την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σίτι από την πλευρά της χρειάστηκε ανατροπή απέναντι στη νεοφώτιστη Λούτον για να βρεθεί ξανά στο δρόμο των επιτυχιών στην Πρέμιερ Λιγκ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Αναμέτρηση που εξαρτάται από τις ορέξεις της Σίτι και τις επιλογές του Πεπ Γκουαρδιόλα. Την τσεκάρουμε στο live.

Και σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λειψία δεν κατάφερε να απειλήσει την Μάντσεστερ Σίτι όσον αφορά την πρωτιά ενώ η Γιανγκ Μπόις με τη νίκη 2-0 επί του Ερυθρού Αστέρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, κατόρθωσε να κλειδώσει την 3η θέση και δεδομένα πλέον θα συνεχίσει και το 2024 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προγνωστικό στοιχήματος: Μία από τα ίδια και εδώ. Η Λειψία σίγουρα θα σκέφεται το επόμενο ματς πρωταθλήματος και οι αλλαγές στην 11άδα της ίσως επηρεάσουν την εικόνα της.

Άντβερπ – Μπαρτσελόνα 22:00

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X