Ο Λουτσέσκου είδε πάλι... φαντάσματα: «Η απόφαση για κεκλεισμένων είναι σκ... - Μόνο ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»

Ο Λουτσέσκου είδε πάλι... φαντάσματα: «Η απόφαση για κεκλεισμένων είναι σκ... - Μόνο ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε την γνώμη του για το δίμηνο λουκέτο στις κερκίδες θεωρόντας πως η ομάδα του είναι αυτή που την πληρώνει πάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που την πληρώνει πάντα, αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να βάλει δίμηνο λουκέτο στα γήπεδα της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για την απόφαση τι να σας πω; Αυτή η απόφαση… Δεν θέλω να την αναλύσω. Είναι απόφαση… σκ@τ@, δεν υπάρχει λογική! Όταν κάνουμε λάθη εμείς, τιμωρούμαστε! Μας έκλεψαν έναν τίτλο που πήραμε μέσα στο γήπεδο, έγινε μία κλοπή ακόμη Κυπέλλου. Σε ίδια γεγονότα για εμάς και για τον Παναθηναϊκό. Είναι πράγματα που είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να πληρώνει, είναι απίστευτο… αλλά είναι η αλήθεια!

Γνωρίζουν όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι. Αλλά από αύριο κιόλας θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση αδικίας. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ με την δική μου ομάδα. Δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει.

Δεν πιστεύω ότι αυτή η απόφαση θα λύσει το πρόβλημα της βίας. Δεν θα προσφέρει τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που θα ασχοληθούν με αυτά που πρέπει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X