Γκριν: «Δεν ήθελα να χτυπήσω τον Νούρκιτς, ζητώ συγγνώμη»

Γκριν: «Δεν ήθελα να χτυπήσω τον Νούρκιτς, ζητώ συγγνώμη»
Photo Credits: INTIME

Βγήκε και απολογήθηκε ο Γκρίν για την μπουνιά στο Νούρκιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρειμοντ Γκρίν αποβλήθηκε απο το Γουόριορς Σανς λόγω μιας μπουνιάς που έριξε στον Γιούσουφ Νούρκιτς. Σύμφωνα βέβαια με τα όσα δήλωσε ο Γκριν άθελα του χτύπησε τον Βόσνιο.

«Έκανα διάφορες κινήσεις για να “πουλήσω” το φάουλ. Είχα επαφή μαζί του. Όπως ξέρετε, δεν απολογούμαι για πράγματα που ήθελα να κάνω, αλλά ζητώ συγγνώμη στον Γιούσουφ (Νούρκιτς), γιατό δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Εκμαιεύω τα φάουλ με τα χέρια μου. Δεν πέφτα κάτω για να πάρω φάουλ, δεν κάνω φλόπινγκ. Ήθελα απλά να πάρω το φάουλ, γιατί με τραβούσε και όπως γύρισα, δυστυχώς τον χτύπησα.

Απολογούμαι ξανά στον Γιούσουφ, γιατί δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Ένα replay δεν δείχνει ποτέ καλό σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξέρω τις προθέσεις μου και η πρόθεσή μου (σσ. στην προκειμένη περίπτωση) ήταν να εκμαιεύσω το φάουλ. Όμως, δεν νομίζω ότι είμαι ακρετά ακριβής για να κάνω περιστροφή 360 μοιρών και να συνδεθώ με κάποιον. Οπότε ήταν ατυχές»,ανέφερε ενδεικτικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X