Τεν Χαγκ: «Ως προπονητής πρέπει, να καθοδηγήσω την ομάδα»

Τεν Χαγκ: «Ως προπονητής πρέπει, να καθοδηγήσω την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη ο Τεν Χαγκ δήλωσε οτι δεν είναι απογοητευμένος από την ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιβλητική Μπάγερν έπαιξε καλύτερα στο Ολντ Τράφορντ και νίκησε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ολοκηρώνοντας ιδανικά τις υπχρεώσεις της στον 1ο όμιλο του Champions League. Εκτός απο την ήττα το γκολ του Κομάν απέκλεισε οριστικά την ομάδα του Τεν Χαγκ από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν αποκλείστηκε την Τρίτη (12/12), αλλά παρότι είχε καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση έκανε λάθη που τις στοίχισαν.

«Δεν είμαι λυπημένος. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο Champions League. Πρέπει να κάνουμε κάποιες καλές εμφανίσεις στην Premier League και να επιστρέψουμε στο Champions League.

Δεν αποκλειστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Είχαμε καλές εμφανίσεις, αλλά κάναμε και λάθη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν έχουμε αρκετούς βαθμούς.

Είμαστε απογοητευμένοι ως ομάδα, ως προπονητής είμαι απογοητευμένος. Θα έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα. Η σημερινή εμφάνιση ήταν πολύ καλή.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Αλλά και η Μπάγερν είναι καλή ομάδα. Ακόμη και όταν δεν είναι στο παιχνίδι, έχουν ατομική ποιότητα και χρειάζονται μόνο μια στιγμή. Δυστυχώς αυτό συνέβη.

Ξέρουμε ότι θέλουμε να είμαστε πιο συνεπείς. Ως προπονητής πρέπει να βελτιώσω την ομάδα, πρέπει να την καθοδηγήσω και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη. Πρέπει να το κάνουμε μαζί», είπε ο Ολλανδός τεχνικός.

Η Ανάλυση του Άκη Ζήκου για το χαμένο πρωτάθλημα |AEK After 20/05/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X