Επιστρέφει στους πάγκους ο Κατσικάρης; - Σε ανοικτή γραμμή με την Παλένσια

Επιστρέφει στους πάγκους ο Κατσικάρης; - Σε ανοικτή γραμμή με την Παλένσια
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος για επιστροφή στους πάγκους ο Φώτης Κατσικάρης. Βρίσκεται σε επαφές με την Παλένιασια που παλεύει για την παραμονή της στη Liga Endesa

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους είναι ο έμπειρος τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης που βρίσκεται σε επαφές με την Παλένσια. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στη Liga Endesa και έχει στόχο την παραμονή της σε αυτή.

Ο Φώτης Κατσικάρης επί της παρούσης εργάζεται ως αναλυτής. Έχει δουλέψει σε Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μούρθια, Τενερίφη, Γκραν Κανάρια και Μάλαγα, έχει καλό όνομα στην Ισπανία και είναι πλέον πολύ πιθανό να επιστρέψει σε αυτή με συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν και αυτόματη επέκταση για την περίοδο 2024/25 αν η Παλένσια πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Να θυμίσουμε πως ο Κατσικάρης έχει εργασρεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Άρη, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γιούτα Τζαζ ως assistant coach και στις εθνικές ομάδες Ρωσίας και Ελλάδας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X