Στο μουσείο της FIFA η φανέλα της Ερμόσο

Στο μουσείο της FIFA η φανέλα της Ερμόσο
Photo Credits: INTIME

Στο μουσείο της FIFA φανέλα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια φανέλα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ισπανία με την Αγγλία που έδωσε η Ισπανίδα διεθνής επιθετικός της Πατσούκα, Τζένι Ερμόσο θα είναι ένα από τα σπουδαία αξιοθέατα του υλικού που σχετίζεται με τη διοργάνωση και θα συμπεριληφθεί στη γκαλερί αφιερωμένη στα Μουντιάλ στο μουσείο της FIFA στη Ζυρίχη.

Η FIFA ανακοίνωσε την απόκτηση σχεδόν 400 αντικειμένων που σχετίζονται με το κορυφαίο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όπου η Ισπανία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της, κερδίζοντας στον τελικό με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ της Όλγα Καρμόνα.

Εκτός από αυτή τη φανέλα, θα υπάρχει εκείνη που φορούσε η Κολομβιανή διεθνής Λίντα Καισέδο, μερικά σορτσάκια που φορούσε η αρχηγός της Αγγλίας αρχηγός Μίλι Μπράιτ, το μπουκάλι νερό της τερματοφύλακα της Σουηδίας Ζέτσιρα Μουσόνοβιτς ή τα παπούτσια με τα οποία η Μπάρμπρα Μπάντα από τη Ζάμπια σημείωσε το 1.000ο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης από τα 11 μέτρα.

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως η καθοριστική στιγμή που ανέβασε το γυναικείο ποδόσφαιρο στο επόμενο επίπεδο. Το να το δεις απαθανατισμένο σε μια προθήκη στο μουσείο της FIFA, όπου οι οπαδοί μπορούν να έρθουν και να θυμηθούν αυτό το ιστορικό τουρνουά, είναι απίστευτο. είναι πολύ όμορφο για να κλείσουμε τη φετινή χρονιά του γυναικείου ποδοσφαίρου», δήλωσε η Σαράι Μάρεμαν, γενική διευθύντρια γυναικείου ποδοσφαίρου της FIFA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X