Ομάδα στην Ουαλία άφησε απλήρωτους τους παίκτες της και «έφαγε» αφαίρεση 141 βαθμών!

Ομάδα στην Ουαλία άφησε απλήρωτους τους παίκτες της και «έφαγε» αφαίρεση 141 βαθμών!
Photo Credits: INTIME

Η Πόντιπριντ Γιουνάιτεντ παραβίασε συμβόλαια παικτών και δέχτηκε ποινή αφαίρεσης 141 βαθμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα από την Ουαλία, Πόντιπριντ Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας της φαίνεται να παραβίασε πολλά συμβόλαια παικτών με αποτέλεσμα να δεχθεί μια πολύ βαριά τιμωρία αφαίρεσης 141 βαθμών.

Βέβαια, μόνο οι 6 από τους βαθμούς θα αφαιρεθούν από τη λίγκα για τη φετινή σεζόν. Οι υπόλοιποι 135 θα «κρατηθούν» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έτσι ώστε η Πόντιπριντ να έχει τη δυνατότητα να αποδείξει την αθωώτητα της. Αν δεν γίνει αυτό, προφανώς τη νέα σεζόν θα είναι… καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

«Έρευνα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας σχετικά με το συμβατικό καθεστώς των παικτών στην Πόντυπριντ Γιουνάιτεντ πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες που έγιναν από παίκτες για υποτιθέμενες παραβιάσεις των επαγγελματικών τους συμβολαίων.

Η έρευνα οδήγησε στην έκδοση πειθαρχικών διώξεων στον σύλλογο για εικαζόμενη παραβίαση των κανόνων και των κανονισμών της FAW», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ουαλίας.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X