Πογέτ: «Ο Ριτσάρλισον να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Κέιν»

Με Πογιέτ στον πάγκο πας ...Τσάμπιονς Λιγκ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε ότι ο Ρίτσαρλισον μπορεί να καλύψει το κενό του Χάρι Κέιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογέτ παροτρύνει τον Ρίτσαρλισον να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Χάρι Κέιν, λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσει να ψάχνει δικαιολογίες και να αποδείξει ότι μπορεί να είναι το Νο 9 της Τότεναμ.

Ο Ρίτσαρλισον σκόραρε δύο φορές στη μεγάλη νίκη της Τότεναμ με 4-1 επί της Νιούκαστλ την Κυριακή και τώρα έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ένα περισσότερο από ό,τι κατάφερε όλη την περασμένη σεζόν.

Πέρασε 18 απογοητευτικούς μήνες στην Τότεναμ από τότε που  έφτασε με 60 εκατομμύρια λίρες από την Έβερτον, αλλά ο Πογιέτ λέει ότι τώρα είναι «στο χέρι του» να δείξει ότι μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή του Άγγελου Ποστέκογλου για το Νο9.

«Όταν η Τότεναμ  απέκτησε τον Ριτσάρλισον, σκέφτηκα ότι ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για αυτόν, γιατί πάντα τους έλειπε ένας παίκτης που μπορούσε να παίξει αν ο Χάρι Κέιν δεν μπορούσε για οποιονδήποτε λόγο. Φαινόταν τέλειο και τα πήγε καλά όταν ο Κέιν ήταν ακόμα εκεί. Όλοι πίστευαν ότι όταν έφυγε ο Κέιν θα μπορούσε να είναι το νούμερο εννέα, αλλά δεν του συνέβη για κάποιο λόγο», είπε ο Ουρουγουανός προπονητής της εθνικής Ελλάδς, μιλώντας στο NewBettingOffers.co.uk.

«Ως παίκτης, μπορείς να παραπονιέσαι ότι δεν παίζεις κάτω από έναν προπονητή, μετά τον επόμενο προπονητή, αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους πάντες. Μερικές φορές χρειάζεται να ρίξεις μια ματιά στον εαυτό σου. Είναι καλός παίκτης αλλά πρέπει να παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δεν ξέρω αν έχει τα σωστά χαρακτηριστικά για να παίξει ως το νούμερο εννέα στο σύστημα του Ποστέκογλου. Αν ήμουν ο προπονητής, θα επικοινωνούσα συνεχώς μαζί του. Θα του μιλούσα πολύ για το τι χρειάζομαι σε αυτή τη θέση και τι πρέπει να κάνει λίγο πολύ για να έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στην αρχική ενδεκάδα», πρόσθεσε ο Πογέτ και  συνέχισε:

«Οι οπαδοί της Τότεναμ πρέπει εκατό τοις εκατό να εμπιστεύονται τον προπονητή. Είχαν την τάση να παραπονιούνται για το πόσο αμυντικά ήταν στημένη η ομάδα υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Αντόνιο Κόντε, αλλά τώρα βρίσκονται με έναν προπονητή που κάνει το αντίθετο.»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X