ΑΕΚ: Επιτακτική η νίκη με ΑΟ Θήρας το Σάββατο στο Ολυμπιακό Χωριό!

Εικόνες από το ΑΣΠ Θέτις - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ Θήρας που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο σερί ήττες από Ολυμπιακό και Θέτιδα είχαν ως αποτέλεσμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ να υποχωρήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο οι διαφορές στις πρώτες θέσεις παραμένουν πολύ μικρές.

Η «Ένωση» καλείται να κοιτάξει μπροστά και να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος έχοντας μάλιστα μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο και πολύ ανεβασμένη φέτος ομάδα του ΑΟ Θήρας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού και η νίκη αποτελεί κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σκεφτεί μια νέα απώλεια βαθμών που θα έχει ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Με νίκη η «Ένωση» διατηρεί την επαφή της με την κορυφή και παίρνει φυσικά τη νίκη ψυχολογίας που χρειάζεται όσο τίποτα μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα έπιασε ήδη δουλειά για το παιχνίδι που ακολουθεί με όλες τις αθλήτριες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους. Το σίγουρο είναι πως το προπονητικό τιμ θα δείξει εκ νέου βίντεο στις αθλήτριες με το τελευταίο παιχνίδι και τα λάθη που έγιναν με στόχο φυσικά να παρουσιαστούν βελτιωμένες σε όλους τους τομείς. Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι η ΑΕΚ χρειάζεται όσο τίποτα την στήριξη του κόσμου της ο οποίος καλείται να γεμίσει το κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού και να δώσει ώθηση και δύναμη στα κορίτσια να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

Από κει και πέρα όπως ενημέρωσε η ΕΟΠΕ την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 θα ξεκινήσει η 2η μεταγραφική Περίοδος 2023-2024  που αφορά όλους τους αθλητές/αθλήτριες στα Πρωταθλήματα που διεξάγονται από την Ε.Ο.ΠΕ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X