Λίβερπουλ και Τσέλσι κάνουν μπάσιμο για Τσαλχάνογλου

Λίβερπουλ και Τσέλσι κάνουν μπάσιμο για Τσαλχάνογλου

Η Λίβερπουλ και η Τσέλσι ψάχνονται να ενισχυθούν και ψηλά στην λίστα και των δύο είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έχει τραβήξει την προσοχή της Τσέλσι και της Λίβερπουλ οι οποίες τον παρακολουθούν στενά.

Ο 29χρονος είναι… καυτός μες την Ίντερ! Εχει σημειώσει τη φετινή σεζόν, μέχρι στιγμής, οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 18 εμφανίσεις, όντας το «κλειδί» στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Οι εμφανίσεις του, δε, είναι τόσο εντυπωσιακές που ο νέος προπονητής της εθνικής Τουρκίας, Βιτσέντσο Μοντέλα, δήλωσε πρόσφατα: «Αυτή τη στιγμή, ο Χακάν είναι ο καλύτερος μέσος στην Ιταλία, ίσως και στον κόσμο».

Είναι λογικό να έχουν στραφούν πάνω του αρκετά βλέμματα από αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, με την Tuttosport να ισχυρίζεται ότι η Λίβερπουλ και η Τσέλσι… εμφανίζονται πιο ζεστές στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Βέβαια, όποιος τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει πολλά στην Ίντερ, η οποία τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το 2027. Με την Ίντερ μετράει ως τώρα 113 ματς με 20 γκολ και 23 ασίστ, ενώ θυμίζουμε ότι μένει στο Μιλάνο από το από το 2017 αφού είχε μετακομίσει στην Ιταλία για τους ροσονέρι εκείνη τη χρονιά από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, παίζοντας σε 172 ματς, στα οποία σκόραρε 32 φορές και μοίρασε 48 ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X