Πιθανόν να συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών στην Super League - Ολα τα δεδομένα

Πιθανόν να συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών στην Super League - Ολα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Οι διαιτητές φαίνεται πως έχουν ακόμα παράπονα από τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ και έτσι η συνέχιση της αποχής είναι ένα πιθανό σενάριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνέχιση της αποχής των διαιτητών και αυτή την εβδομάδα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το Dikisports, οι διαιτητές δεν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ και δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν την αποχή τους, η οποία και οδήγησε-θυμίζουμε-σε αναβολή τη δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στη χθεσινή της συνεδρίαση έλαβε μια σειρά από μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ, τα οποία όμως δεν καλύπτουν πλήρως τους διαιτητές, οι οποίοι θα επανεξετάσουν τη στάση τους και πιθανότατα σήμερα θα κληθούν να ψηφίσουν.

Το μήνυμα που εστάλη χθες σε όλους τους διαιτητές από το όργανό τους δείχνει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει προς την ομοσπονδία η οποία είναι ενήμερη σχετικά και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’ αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00».

Τα μέτρα που αποφάσισε χθες η ΕΠΟ είναι τα εξής

• Αυξάνονται τα ελάχιστα προβλεπόμενα πρόστιμα για δυσφημιστικές κρίσεις και δηλώσεις /κατά αξιωματούχων διαιτησίας. Η αλλαγή θα ισχύσει άμεσα εφόσον λάβει την κατ’ εξαίρεση έγκριση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

• Επαναφορά του σχολιασμού των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ με τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

• Η ΕΠΟ θα συνδράμει στη νομική κάλυψη των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών κατά περίπτωση και μετά από συνεργασία και συνεννόηση με τους διαιτητές.

• Θα ζητηθεί να βρίσκεται πάντοτε αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στο χώρο των αποδυτηρίων στα παιχνίδια της SL1.

• Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο εναρμόνιση με τα ισχύοντα της ΟΥΕΦΑ για την προστασία των διαιτητών σε περίπτωση δυσφημιστικών κρίσεων και δηλώσεων.

• Η ΕΠΟ θα ζητήσει συνάντηση των διαιτητών με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X