«Σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Ματσόκι - Δεν ξέρουμε με πόσα χρήματα τον κοστολογεί η Σαλερνιτάνα»

«Σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Ματσόκι - Δεν ξέρουμε με πόσα χρήματα τον κοστολογεί η Σαλερνιτάνα»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος για τον Πασκουάλε Ματσόκι που εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η ΑΕΚ για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα είναι ο Πασκουάλε Ματσόκι της Σαλερνιτάνα.

Τα media στην Ιταλία με συνεχόμενα δημοσιεύματα βάζουν τον 28χρονο δεξιό μπακ της Σαλερνιτάνα στην transfer list των νταμπλούχων Ελλάδας με επίκεντρο την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντομένικο Λα Μάρκα, μιλώντας στο sdna εξήρε την αξία του Ματσόκι, τονίζοντας βέβαια πως δεν είναι ξεκάθαρο πόσο τον κοστολογεί ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Λα Μάρκα για τον Ματσόκι

«Ο Ματσόκι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με υψηλή χρηματιστηριακή αξία. Για τα μετέπειτα βήματά του πολλά θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έρθουν στη Σαλερνιτάνα και τις επιλογές που θα έχει για την πώλησή του κι ενώ η ομάδα του προσπαθεί να παραμείνει στη Serie A…» τόνισε αρχικά ο Ντομένικο Λα Μάρκα και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά αυτή τη στιγμή με πόσα χρήματα τον κοστολογεί η Σαλερνιτάνα.Θεωρώ όμως πως ο ποδοσφαιριστής ψάχνει ένα φιλόδοξο project που θα του έδινε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X