Μίλαν: Επιστρέφει ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς σε διαφορετικό πόστο

Ζλάταν: «Αν το θέλει και ο Μαλντίνι να μείνω, θα το σκεφτώ»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος ρόλος του Ιμπραίμοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κρέμασε τα παπούτσια τον περασμένο Ιούνιο και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα ως παίκτης της Μίλαν. Τώρα επιστρέφει στον σύλλογο αυτή τη φορά σε ένα εντελώς διαφορετικό πόστο.

Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμοβιτς θα είναι ο νέος ανώτερος σύμβουλος της διοίκησης και των ιδιοκτητών της Μίλαν (RedBird Capital Partners), κάτι που σημαίνει ότι θα ασχολείται τόσο με τα επιχειρηματικό, όσο και με το αθλητικό κομμάτι, αφού θα βρίσκεται επίσης σε επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ουσιαστικά, ο πρώην Σουηδός επιθετικός θα δουλέψει στο πλάι του ιδιοκτήτη των «ροσονέρι», Τζέρι Καρντινάλε, δηλώνοντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ότι:

«Είναι υπερβολικά ευγνώμων που είμαι μέλος της RedBird Capital Partners και τη Μίλαν, έχοντας να παίξω αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο.

Η αγάπη μου για τη Μίλαν δεν θα χαθεί ποτέ, και η ευκαιρία να είμαι μέρος στον σχεδιασμό του μέλλοντος της ομάδας, είναι κάτι το οποίο είχα ονειρευτεί».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X