Libero: «Θα επέστρεφε ο Αλεξάντερ Κάλενς στη Χιρόνα; - Τι ισχύει για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ»

Libero: «Θα επέστρεφε ο Αλεξάντερ Κάλενς στη Χιρόνα; - Τι ισχύει για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς ασχολούνται οι Περουβιανοί. Τι γράφουν για Χιρόνα και ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το καθεστώς δανεισμού του Αλεξάντερ Κάλενς στην ΑΕΚ ασχολείται η περουβιανή ιστοσελίδα, «libero.pe» θέλοντας να δει για το πού βρίσκεται το μέλλον του παίκτη και αν υπάρχει περίπτωση ο έμπειρος στόπερ να επιστρέψει στη Χιρόνα.

«Θα επέστρεφε ο Αλεξάντερ Κάλενς στη Χιρόνα; Αυτά αναφέρει το συμβόλαιό του με την πρωτοπόρο της LaLiga», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, στο οποίο εν συνεχεία επισημαίνεται πως «για τη φετινή σεζόν η Χιρόνα αποφάσισε να τον δώσει δανεικό στην ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε συμπατριώτη μας στα πλάνα της για να αγωνιστεί στην τοπική διοργάνωση».

Στη συνέχεια στο ρεπορτάζ στον μεσότιτλο τίθεται το ερώτημα αν «θα επιστρέψει ο Αλεξάντερ Κάλενς στη Χιρόνα;» και υπογραμμίζεται εμμέσως πλην σαφώς πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. «Η αλήθεια είναι ότι ο δανεισμός του Αλεξάντερ Κάλενς στην ΑΕΚ είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ενώ το τρέχον συμβόλαιο με τη Χιρόνα είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα έβαλε οψιόν αγοράς για την ελληνική ομάδα, οπότε αν την χρησιμοποιήσει ο Περουβιανός θα φύγει από την Ισπανία».

Για να σπεύσουν καταλήγοντας οι Περουβιανοί να αναφέρουν: «Αν η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να διατηρήσει τις υπηρεσίες του Κάλενς, ο Περουβιανός αμυντικός πρέπει να επιστρέψει στη Χιρόνα τον Ιούλιο του 2024 και να ξεκινήσει προετοιμασία μαζί της. Φυσικά, κανείς δεν εγγυάται ότι θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας, αφού το διοικητικό συμβούλιο θα μπορούσε να επιλέξει νέους προορισμούς για τον συμπατριώτη μας».

Δείτε το ρεπορτάζ:

Libero: «Θα επέστρεφε ο Αλεξάντερ Κάλενς στη Χιρόνα; - Τι ισχύει για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X