Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αφήνει ελεύθερο τον Άντονι Μαρσιάλ, σύμφωνα με το Athletic

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αφήνει ελεύθερο τον Άντονι Μαρσιάλ, σύμφωνα με το Athletic
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένοι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Athletic η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να μην ανανέωση το συμβόλαιο του Άντονι Μαρσιάλ ο οποίος διανύει τον τελευταίο του χρόνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα παραμείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, η αγγλική ομάδα αναμένεται να επιδιώξει την πώληση του Γάλλου παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αντί ενός μικρού αντιτίμου, χωρίς προς το παρόν να έχει εκδηλώσει κάποια ομάδα χειροπιαστό ενδιαφέρον για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μαρσιάλ έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες κυρίως από τον πάγκο, ενώ έχει στο ενεργητικό του 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο 28χρονος άσος βρίσκεται στην Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2015 με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να βγάζουν από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό της ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X