Ρεάλ Μαδρίτης: Κινείται για τον Αλφόνσο Ντέιβις - Πουλάει τον Μεντί

Μεντί
Photo Credits: INTIME

Προς πώληση ο Φερλάντ Μεντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγές στην Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να γίνουν το καλοκαίρι του 2024 όσο αναφορά το χώρο της άμυνας και συγκεκριμένα την θέση του αριστερού μπακ.

Μεγάλο φαβορί εδώ και αρκετό διάστημα είναι ο Αλφόνσο Ντέιβις, με τα δημοσιεύματα να θέλουν την Μπάγερν Μονάχου να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση καθώς δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι Μαδριλένοι θέλουν πάση θυσία να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν σκοπεύουν να ξεφύγουν οικονομικά γι αυτό και παράλληλα με την αγορά του θέλουν να προχωρήσουν στην πώληση του Φερλάντ Μεντί.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι αλλά κάποιοι τραυματισμοί σε συνδυασμό με το γεγονός πως η Ρεάλ θέλει να εμπιστευτεί παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες της, μεταξύ αυτών και ο άσος της Χιρόνα, Μιγκέλ Γκουτιέρεζ, τον οποίο βέβαια μπορεί να πάρει πίσω αντί μόλις 8.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μεντί εκπνέει το 2025 με τους Μαδριλένους να αναμένεται να αναζητήσουν στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους αγοράστες για την πώλησή του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X