Τρίκαλα: Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για βιαιοπραγία σε βάρος διαιτητή

Στη φυλακή 42χρονος Βολιώτης για αποπλάνηση 14χρονης σε βαθμό κακουργήματος
Photo Credits: INTIME

Ο άνδρας βιαιοπράγησε κατά του διαιτητή σε αγώνα της Γ' Εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βία υπάρχει σε όλα τα γήπεδα ακόμη και σε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας άσκησε βία κατα του διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΟ Φήκης και τον Αστέρα Πετριτή στα Τρίκαλα

Η αστυνομία ενημέρωσε πως συνέλαβε τον άνδρα που βιαιοπράγησε σε βάρος του διαιτητή. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη τρία άτομα που φέρεται να απείλησαν και να εξύβρισαν τον διαιτητή.

Η ενημέρωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (10-12-23) το βράδυ σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας ημεδαπός άνδρας, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 3 άτομα, που αναζητούνται, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και εξύβριση.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι δράστες προπηλάκισαν τον διαιτητή του αγώνα, εκδηλώνοντας απειλητική και εξυβριστική συμπεριφορά εναντίον του, ενώ ένας εξ αυτών που στη συνέχεια συνελήφθη, βιαιοπράγησε σε βάρος του.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X