Η εντολή του «καθοδηγητή» στον 18χρονο οπαδό του Ολυμπιακού: «Πάρε τη φωτοβολίδα, βγάλε το καπάκι και πέταξέ τη στους μπάτσους» (VIDEO)

Η εντολή του «καθοδηγητή» στον 18χρονο οπαδό του Ολυμπιακού: «Πάρε τη φωτοβολίδα, βγάλε το καπάκι και πέταξέ τη στους μπάτσους» (VIDEO)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για να εντοπιστεί ο ηθικός αυτουργός και όλοι οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια του Ρέντη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού. Οι έρευνες των αρχών προχωράνε και, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Alpha, oι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ανθρώπου που κατήγγειλε ως «καθοδηγητή» των επεισοδίων ο 18χρονος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πατέρας του 18χρονου είπε ότι ο γιος του δεν είχε πάει στο γήπεδο για να κάνει επεισόδια. «Εγώ πήγα εκεί, γιατί μου ανέθεσαν να βάλω τα πανό με τα συνθήματα. Κάποια στιγμή έφυγα αλλά άκουσα ότι θα γίνουν επεισόδια με τους αστυνομικούς» φέρεται να του είπε.

Ο 18χρονος στην ομολογία του περιέγραψε μεταξύ άλλων, πώς οι επικεφαλής των οπαδών τούς έδωσαν εντολή να βγουν από τη γήπεδο και να επιτεθούν στα ΜΑΤ, πως τους εξόπλισαν με πολεμοφόδια και πως εξήγησαν στον ίδιο το τρόπο που έπρεπε να εκτοξεύσει τη φωτοβολίδα. Συγκεκριμένα, με όσα φέρεται να υποστήριξε ο 18χρονος στους αστυνομικούς, κάποιος του είπε: «Πάρε τη φωτοβολίδα, βγάλε το καπάκι και πέταξέ τη στους μπάτσους».

Θέμα χρόνου να συλληφθεί ο «καθοδηγητής»

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης αφού οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους την ομολογία του 18χρονου αλλά και μία σειρά από στοιχεία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια γίνεται αντιπαραβολή – σύγκριση των στοιχείων για ταύτιση γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων.

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τουλάχιστον τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν ενεργό ρόλο. Ο 18χρονος φέρεται να έχει περιγράψει το ρόλο του, δεν είπε όμως κάτι που να μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίησή του, αφού όπως υποστήριξε φορούσε κουκούλα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X