Επιμένει στο ψέμα ο Ολυμπιακός: «500 μέτρα μακριά τα επεισόδια από 50 μπαχαλάκηδες»

Επιμένει στο ψέμα ο Ολυμπιακός: «500 μέτρα μακριά τα επεισόδια από 50 μπαχαλάκηδες»

Στο δικό του κόσμο συνεχίζει ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη για τα επεισόδια στου Ρέντη, στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού έδωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός τον οποίο εκπροσώπησε ο Δημήτρης Νάκος. γενικός γραμματέας και νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου.

Σε αυτήν, ο Δ. Νάκος υπαινίχθηκε ότι τα σοκαριστικά επεισόδια στο «Μ. Μερκούρη» έγιναν 500 μέτρα μακριά και τα έριξε όλα σε… 50 μπαχαλάκηδες που δεν συνελήφθησαν τονίζοντας ότι ο δράστης δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που συνελλήφθησαν αρχικά.

Ακόμη έκανε λόγο για ομηρία και βασανισμό των κρατουμένων και έκανε λόγο για “λογική του παραλόγου, καταλύεται κάθε έννοια της δημοκρατίας ερχόμαστε σε άλλες εποχές. Ένα γήπεδο περικυκλώθηκε από την αστυνομία, κάνοντας αλόγιστη χρήση χημικών. Αποφασίζει η αστυνομία να περικυκλώσει το γήπεδο συνεχίζοντας τη χρήση δακρυγόνων, κάλεσε ότι η αστυνομική δύναμη υπάρχει στην Αττική. Κατέβασαν δυνάμεις και από το ΟΑΚΑ που έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τη Ρεάλ χωρίς να έχει καταλάβει κανείς το γιατί”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X