Ρέντης: «Ήθελα να πετάξω ψηλά τη φωτοβολίδα» λέει τώρα ο 18χρονος που τραυμάτισε βαρύτατα τον αστυνομικό

Ρέντης: «Ήθελα να πετάξω ψηλά τη φωτοβολίδα» λέει τώρα ο 18χρονος που τραυμάτισε βαρύτατα τον αστυνομικό

Επιμένει στην εκδοχή ότι την φωτοβολίδα του την έδωσε ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόθεσή μου ήταν να πετάξω τη φωτοβολίδα ψηλά, είπε στον δικηγόρο του Απόστολο Λύτρα ο 18χρονος που έχει συλληφθεί μετά την ομολογία του ότι ήταν αυτός που έριξε στον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη τη ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαρύτατα.

Ο 18χρονος φέρεται, επίσης, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, να επιμένει ότι τη φωτοβολίδα του την έδωσε κάποιο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και ότι αυτό το άτομο του είπε να την πετάξει.

Παράλληλα ο 18χρονος μετέφερε δια του δικηγόρου του την ευχή και επιθυμία του ο 31χρονος αστυνομικός να γίνει καλά».

«Πήρε προθεσμία για την Πέμπτη το πρωί. Έχει δώσει μια κατάθεση ότι πέταξε τη φωτοβολίδα προς το μέρος του αστυνομικού. Αυτό που μου ανέφερε είναι ότι η πρόθεσή του ήταν να την πετάξει ψηλά, δεν είχε ξαναπετάξει φωτοβολίδα. Του την έδωσε κάποιος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, στη συνέχεια του είπε πώς να την πετάξει και συνέβη το μοιραίο. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του επιθυμούν να γίνει ο αστυνομικός καλά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας μετά την αποχώρησή του 18χρονου από τα δικαστήρια του Πειραιά στα οποία οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο νεαρός.

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη

Εντωμεταξύ προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για ό,τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη ζήτησε και πήρε το πρωί της Δευτέρας ο 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε και συνελήφθη για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X