Mανούχος: «Να σταματήσουν οι δηλώσεις μέσω αφαίρεσης βαθμών ή τιμωρίας έδρας»

Mανούχος: «Να σταματήσουν οι δηλώσεις μέσω αφαίρεσης βαθμών ή τιμωρίας έδρας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διεθνής διαιτητής, Βαγγέλης Μανούχος, αναφέρθηκε τα μέτρα που ζήτησαν οι διαιτητές να ληφθούν προκειμένου να επιστρέψουν στα γήπεδα και για το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις τους ως προς αυτό, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η απόφαση να αποβάλλει τον Αράο στον αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός.

Μεταξύ άλλων είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

“Τα μέτρα είναι ένα πρώτο βήμα, δεν είναι πανάκεια. Οι μεγάλες ομάδες να κάνουν συμφωνία κυρίων. Να σταμτήσουν οι δηλώσεις μέσω αφαίρεσης βαθμών ή ποινής κεκλεισμένων των θυρών.

Το θέμα είναι αυτά που συμβαίνουν εκτός των γηπέδων και όχι τόσο εντός των γηπέδων. Υπάρχουν κάποια site που είναι φανατικά και μιλούν για τη διαιτησία. Εκεί νιώθουμε απροστάτευτοι

Αυτή τη στιγμή το σύνολο των διαιτητών δεν είναι θετικό για να παίξουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν δε νιώσουμε ασφαλείς δεν πρόκειται να γυρίσουμε.

Πολλοί οπαδοί εξαγριώνονται από τις ανακοινώσεις των ομάδων και μπορεί να μας επιτεθούν στο δρόμο. Να πέσουν οι τόνοι ζητάμε.

Πρέπει να υπάρξει καλύτερη εκπαίδευση και στους δημοσιογράφους. Οι γραμμές του οφσάιντ δεν μπορεί να μπαίνουν στραβά. Το ότι ανοίγουν οφείλεται στο ότι ο φακός είναι καμπυλωτός.”

Τέλος αναφερόμενος στην αποβολή του Αράο στον αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός, είπε: “Έκανα κι εγώ σοβαρό λάθος, ήταν η αποβολή παίκτη του Παναθηναϊκού ενώ δεν υπήρχε επαφή , αλλά από το σημείο που βρισκόμουν νόμισα ότι υπήρξε επαφή.”

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X