Σε πυρήνα 5 ατόμων οι έρευνες για τον αρχηγό με το full face που μοίραζε τις φονικές φωτοβολίδες στου Ρέντη

Σε πυρήνα 5 ατόμων οι έρευνες για τον αρχηγό με το full face που μοίραζε τις φονικές φωτοβολίδες στου Ρέντη

Ο 18χρονος πριν τον αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη είχε δεχθεί μηνύματα από διαδικτυακή ομάδα, τα οποία τον παρότρυναν να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς «κάτι θα γίνει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστός στους κύκλους των οπαδών είναι ο 18χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ΣΚΑΪ, ο 18χρονος πριν τον αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη είχε δεχθεί μηνύματα από διαδικτυακή ομάδα, τα οποία τον παρότρυναν να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς «κάτι θα γίνει».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, αποδεικνύεται ότι τα 100 άτομα που πήγαν στο γήπεδο είχαν προγραμματίσει να κάνουν επεισόδια, κάτι που ήταν σε γνώση της αστυνομίας.

Ο φερόμενος ως καθοδηγητής που είναι ηλικίας 35-40 ετών, ψηλός και αδύνατος, ήταν αυτός που μοίρασε τα φονικά πολεμοφόδια στους οπαδούς. Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχει ένας στενός πυρήνας πέντε ατόμων μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο καθοδηγητής.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X