Επτά μάρτυρες έδωσαν τον 18χρονο - «Μας είπαν στον σύνδεσμο να πάμε για επεισόδια»

Επτά μάρτυρες έδωσαν τον 18χρονο - «Μας είπαν στον σύνδεσμο να πάμε για επεισόδια»

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στη σύλληψη του νεαρού δράστη μετά από μαρτυρικές καταθέσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την ομολογία του 18χρονου ότι ήταν αυτός που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στη σύλληψη του νεαρού δράστη μετά από μαρτυρικές καταθέσεις, αφού εφτά άτομα φέρεται να επιβεβαίωσαν ότι ο 18χρονος πέταξε τη φωτοβολίδα, ενώ σε ακόμη τέσσερις το ομολόγησε ο ίδιος ο δράστης.

«Ήθελα να ρίξω προς τα πάνω αλλά από το τράβηγμα και την ανάκρουση η φωτοβολίδα έφυγε προς τα κάτω, στροβιλιστηκε, έκανε ένα γκελ στο έδαφος και χτύπησε στο πόδι τον αστυνομικό. Ήταν στα 20-30 μέτρα από μένα, τον είδα να γονατίζει και άλλους αστυνομικούς να τρέχουν από πάνω του. Έβλεπα τη φωτιά πάνω στο πόδι του.

Σοκαρίστηκα μπήκα στο γήπεδο, είπα στον 15χρονο αδερφό μου ότι χτύπησα έναν αστυνομικό, το είπα και στον φίλο μου που ήμασταν μαζί, και σε έναν ακόμη που πήρα τηλέφωνο. Όταν πήγα στο σπίτι το είπα στον μεγαλύτερο αδερφό μου και στη νύφη μου. Όταν έμαθε πόσο σοβαρά τραυματισμένος ήταν ο αστυνομικός σοκαρίστηκε και πήγε στην εκκλησία του Αγίου Κυπριανού να ανάψει ένα κερί για να ζήσει ο αστυνομικός», φέρεται να υποστήριξε στην ομολογία του ο 18χρονος.

Κατά την κατάθεσή του ο 18χρονος φέρεται να περιέγραψε και τον άνδρα που τους έδωσε οδηγίες για την επίθεση στους αστυνομικούς,

Κατά την κατάθεσή του ο 18χρονος φέρεται να περιέγραψε και τον άνδρα που τους έδωσε οδηγίες για την επίθεση στους αστυνομικούς. αναφέροντας ότι όταν πήρε τα εισιτήρια από τον σύνδεσμο τους είπαν ότι πάνε για επεισόδια, ενώ φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι ένας άνδρας, 35-40 χρονών, ήταν εκείνος που τους έδωσε οδηγίες, πολεμοφόδια και ναυτικές φωτοβολίδες και του έδειξε πώς να την εκτοξεύσει. «Δεν ήξερα πως να την χρησιμοποιήσω και μου έδειξε εκείνη τη στιγμή το ίδιο άτομο».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X