Κουτσιαύτης: «Σωστή η αποχή των διαιτητών - Δεν ξέρω αν η Λίγκα θέλει να λύσει το πρόβλημα!»

Κουτσιαύτης: «Σωστή η αποχή των διαιτητών - Δεν ξέρω αν η Λίγκα θέλει να λύσει το πρόβλημα!»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος μέχρι πρότινος σφύριζε στα γήπεδα της Super League, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την αποχή των διαιτητών αλλά και για το τι μπορεί να γίνει ώστε να αλλάξουν τα πράγματα.

Οι τελευταίες ημέρες είναι πολύ περίεργες για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα. Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ξέραμε πότε θα συνεχιστεί η Stoiximan Super League και πλέον δεν ξέρουμε αν από Δευτέρα θα έχουμε συνολικά κάποια αθλητική δραστηριότητα.

Όλα ξεκίνησαν με τα όσα έγιναν στον Βόλο και τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την τοπική ομάδα. Έτσι, οι διαιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.

Το SDNA βρήκε και μίλησε με τον πρώην διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη, ο οποίος σχολίασε αυτή την απόφαση των διαιτητών, ενώ μίλησε και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όσα έχει βιώσει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA και στον Γιάννη Λύκο ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:

Για το πως βλέπει το γεγονός της αποχής:

«Αυτό έχει γίνει ξανά άλλη μία φορά, τότε με τον Τζήλο. Ήταν ξανά κοντά στα Χριστούγεννα. Προσπάθησε να γίνει και τότε αποχή, νομίζω έγινε μία αγωνιστική, αλλά μετά “έσπασε”. Για να είμαστε πάλι σε αυτό το σημείο, σίγουρα δεν βρέθηκε λύση τότε.

Εγώ πιστεύω η απόφαση αυτή είναι σωστή. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μία σωστή βάση. Είναι μία ευκαιρία για διάλογο, δεν ξέρω όμως αν έχουν όλες οι πλευρές τη διάθεση για να συνομιλήσουν.
Οι διαιτητές από την πλευρά τους κάτι πρέπει να κάνουν, αυτός είναι ένας τρόπος για να ακουστούν, πόσο μάλλον όταν δέχονται και επιθέσεις… Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, κάπως πρέπει να ακουστεί και η δική τους φωνή.»

Είπες πως είναι ευκαιρία για διάλογο αν το θέλουν όλοι, υπάρχει κάποιος που να μην το θέλει;

«Οι πλευρές είναι τρεις, ΕΠΟ, Super League και οργανωμένη πολιτεία. Η Λίγκα εκπροσωπείται από πολλές ομάδες, δεν ξέρω αν έχουν όλοι τη διάθεση να ακούσουν τους διαιτητές. Αν θέλει όντως να λύσει τα προβλήματα των διαιτητών.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X