«Η ΑΕΚ πιέζει για Ματσόκι και μπορεί να αποφασίσει να επιταχύνει για να κάμψει τον ανταγωνισμό»

«Η ΑΕΚ πιέζει για Ματσόκι και μπορεί να αποφασίσει να επιταχύνει για να κάμψει τον ανταγωνισμό»
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για τον 28χρονο μπακ-χαφ της Σαλερνιτάνα, Πασκουάλε Ματσόκι και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα ρεπορτάζ για τον 28χρονο μπακ της Σαλερνιτάνα, Πασκουάλε Ματσόκι που αυτή την ώρα είναι βασικός στο ματς της ομάδας του με την Μπολόνια και στο 22′ είναι 0-2 παίζοντας δεξί μπακ-χαφ έχοντας όλη την πλευρά.

Το μεσημέρι στην Ιταλία αναφερόταν πως η ΑΕΚ είναι η πλέον συγκεκριμένη επιλογή για τον Ματσόκι και τονιζόταν πως ο παίκτης αρέσει πολύ στον τεχνικό της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα. Και το απόγευμα υπήρξε νέο ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή και την νταμπλούχο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το «tuttomercatoweb.com» ανέφερε ότι ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, της Φιορεντίνα, της Μόντσα και της ΑΕΚ. Στο ρεπορτάζ επισημαινόταν πως «ο ναπολιτάνικος σύλλογος θα ήθελε να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση συμπεριλαμβάνοντας στη συμφωνία και τον Τζανόλι, γεννημένο το 2000, που θα μετακομίσει στη Σαλερνιτάνα ως δανεικός» και εν συνεχεία υπογραμμιζόταν πως «η ΑΕΚ πιέζει σκληρά και μπορεί να αποφασίσει να επιταχύνει για να κάμψει τον ανταγωνισμό».

Όσο για τις Φιορεντίνα και Μόντσα αναφέρεται πως έχουν κάνει έρευνες για να ενημερωθούν για το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής.

Ποιος είναι ο Ματσόκι που θέλει η ΑΕΚ

Ο 28χρονος δεξιός μπακ (έχει παίξει και πολλά ματς ως αριστερό μπακ) ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπενεβέντο και στη συνέχεια πήγε στην Ελλάς Βερόνα, στην οποία έγινε επαγγελματίας το 2014. Στη συνέχεια πήγε δανεικός σε Μπελάρια Ίγκεα και Προ Πιατσέντζα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Ρίμινι, Πάρμα, Περούτζια, Βενέτσια. Η Σαλερνιτάνα (57 ματς, 2 γκολ, 7 ασίστ) τον απέκτησε ως δανεικό το 2022 και στη συνέχεια τον έκανε δικό της με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο ως το 2026.

Μάλιστα έχει αγωνιστεί με την εθνική Ιταλίας στο 0-2 με την Ουγγαρία για το UEFA Nations League Α στις 26/9 του 2022, ενώ ήταν στον πάγκο στο φιλικό με την Αλβανία.

Πηγή: sdna.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X