Νότιγχαμ: Το ξανασκέφτεται ο Μαρινάκης για το μέλλον του προπονητή, Στιβ Κούπερ (VIDEO)

Νότιγχαμ: Το ξανασκέφτεται ο Μαρινάκης για το μέλλον του προπονητή, Στιβ Κούπερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το εκτός έδρας 1-1 με τη Γουλβς έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις του ανθρώπους της Νότιγχαμ και δη τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το μέλλον του Στιβ Κούπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγή δεδομένων με τον Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη; Θα φανεί… Το δεδομένο είναι πως σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το 1-1 με τη Γουλβς έχει κάνει τους ανθρώπους της Φόρεστ να σκέφτονται ξανά το μέλλον του Ουαλού προπονητή.

Όπως αναφέρει το Sky Sports η εικόνα της ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα έκανε τον ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει στον… πάγο τις όποιες σκέψεις του για απόλυση του Ουαλού τεχνικού.

Και αυτά την ώρα που τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει αλλαγές στο ρόστερ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως δύο παίκτες της ομάδας έχουν τιμωρηθεί από τον σύλλογο και συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Τζο Γουόραλ και τον Σκοτ ΜακΚένα.

Ο λόγος της απόφασης αυτής δεν είναι κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα ή καυγάς, αλλά η απουσία τους από την ήττα από τη Φούλαμ. Κάπως έτσι δεν αποκλείεται η Νότιγχαμ να τους αφήσει ελεύθερος στο ερχόμενο μεταγραφικό «παράθυρο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X