Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαστε ασυνεπείς», ανέφερε ο Ερικ Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαστε ασυνεπείς», ανέφερε ο Ερικ Τεν Χαγκ
Photo Credits: INTIME

«Πρέπει να εργασθούμε ως ομάδα για να βελτιώσουμε αυτήν την πτυχή» δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοήτευση και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στις τάξεις των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν εντός έδρας συντριβή από την Μπόρνμουθ με 3-0 και οι οπαδοί της ιστορικής ομάδας δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ιδιαίτερα προς τον Ερικ Τεν Χαγκ.

Αναφερόμενος στην γενικότερη εικόνα της ομάδας του, ο Ολλανδός προπονητής στάθηκε στην αγωνιστική ασυνέπεια που παρουσιάζει η Γιουνάιτεντ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να εργασθούμε ως ομάδα για να βελτιώσουμε αυτήν την πτυχή. Είμαστε πραγματικά ασυνεπείς, έχουμε τα προσόντα για να φθάσουμε εκεί, αλλά πρέπει να τα αξιοποιούμε σε κάθε ματς, κάθε τρεις ημέρες.

Πρέπει πραγματικά να προχωρήσουμε συλλογικά. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να είμαστε έτοιμοι από την αρχή των αγώνων. Στεναχωριέμαι για τους φιλάθλους μας, γιατί είναι πάντα δίπλα μας και περιμένουν περισσότερα από εμάς».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X