«Μέχρι σήμερα η πιο συγκεκριμένη επιλογή για τον Ματσόκι είναι η ΑΕΚ - Αρέσει πολύ στον Αλμέιδα»

«Μέχρι σήμερα η πιο συγκεκριμένη επιλογή για τον Ματσόκι είναι η ΑΕΚ - Αρέσει πολύ στον Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν οι Ιταλοί για τον Πασκουάλε Ματσόκι, την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο ρεπορτάζ στην Ιταλία για την ΑΕΚ και Ματσόκι.

«Μέχρι σήμερα η πιο συγκεκριμένη επιλογή για τον παίκτη είναι η ΑΕΚ», αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί επισημαίνοντας πως ο παίκτης αρέσει στον Αλμέιδα.

«Ο ελληνικός σύλλογος περιμένει να δει το μέλλον του στην Ευρώπη και έχει ήδη μιλήσει με τη Σαλερνιτάνα για την τιμή του παίκτη που είναι γύρω στα 2 εκατ. ευρώ», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ του.

Ματσόκι

«Ο Ματσόκι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον προπονητή της ελληνικής ομάδας, Αλμέιδα», αναφέρεται επίσης στο ρεπορτάζ.

Και αυτά εν μέσω φημολογίας για Νάπολι και Φιορεντίνα.

Ποιος είναι ο Ματσόκι που θέλει η ΑΕΚ

Ο 28χρονος δεξιός μπακ (έχει παίξει και πολλά ματς ως αριστερό μπακ) ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπενεβέντο και στη συνέχεια πήγε στην Ελλάς Βερόνα, στην οποία έγινε επαγγελματίας το 2014. Στη συνέχεια πήγε δανεικός σε Μπελάρια Ίγκεα και Προ Πιατσέντζα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Ρίμινι, Πάρμα, Περούτζια, Βενέτσια. Η Σαλερνιτάνα (57 ματς, 2 γκολ, 7 ασίστ) τον απέκτησε ως δανεικό το 2022 και στη συνέχεια τον έκανε δικό της με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο ως το 2026.

Μάλιστα έχει αγωνιστεί με την εθνική Ιταλίας στο 0-2 με την Ουγγαρία για το UEFA Nations League Α στις 26/9 του 2022, ενώ ήταν στον πάγκο στο φιλικό με την Αλβανία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X