Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (10/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (10/12)

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα από το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έβερτον – Τσέλσι 16:00

Η Έβερτον έχει οκτώ νίκες στους τελευταίους δώδεκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Νίκησε στο Νότιγχαμ τη Φόρεστ (0-1) παρ’ όλο που δέχτηκε σημαντική πίεση και μεσοβδόμαδα έκαμψε την αντίσταση της Νιούκαστλ (3-0). Ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ο Γκάρνερ (χαφ, 14/1), ενώ και ο Ονάνα (χαφ, 11/0) δείχνει καλύτερα. Αντρέ Γκόμες (χαφ, 0/0) και Ντέλε Άλι (επ. χαφ, 0/0) παραμένουν εκτός και οι Κόουλμαν (δ. μπακ, 1/0) και Πίκφορντ (τερμ., 15/0) θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-1 την Τσέλσι στην 15η αγωνιστική της Premier League, με τον εξαιρετικό φέτος Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να σκοράρει και τα δυο γκολ των γηπεδούχων και να είναι ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Γκάλαχερ (14/0). Δεν είναι ακόμη εντάξει οι Ενκουκού (επ., 0/0) και Λαβία (χαφ, 0/0), αν και ο πρώτος θα περάσει από τεστ ετοιμότητας. Εκτός παραμένουν οι Τσαλόμπα (στόπερ, 0/0), Τσουκουεμέκα (επ. χαφ, 2/1), Τσίλγουελ (αρ. μπακ, 6/0), Φοφανά (στόπερ, 0/0), Μαντουέκε (εξτρέμ, 6/0) και Ουγκοτσουκού (χαφ, 9/0).

Προγνωστικό στοιχήματος: Ανοικτό ματς και στα 3 αποτελέσματα. Κοιτάμε προς το G/G λόγω Τσέλσι που σκοράρει, αλλά και τα τρώει.

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 16:00

Με τους Χιμένες και Ιγουόμπι να στήνουν πάρτι στην αντίπαλη περιοχή, η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα θριάμβευσε με 5-0 της Νότιγχαμ στο “Κρέιβεν Κότατζ” στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League. Ντιόπ (στόπερ, 8/0), Μουνίς (επ., 5/0) και Τραορέ (εξτρέμ, 4/0) παραμένουν τα σταθερά προβλήματα για τον Μάρκο Σίλβα. Ντιόπ (στόπερ, 8/0), Μουνίς (επ., 5/0) και Τραορέ (εξτρέμ, 4/0) παραμένουν τα σταθερά προβλήματα για τον Μάρκο Σίλβα. Η Τότεναμ σφυροκοπούσε, η Γουέστ Χαμ πήρε τη νίκη όμως στο λονδρέζικο ντέρμπι της Premier League. Η Τότεναμ έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στη Γουέστ Χαμ εκτός από το να σκοράρει κι έτσι τα “σφυριά” έκλεψαν τη νίκη 2-1 στην έδρα της για τη 15η αγωνιστική της Premier League και την πλησίασαν σε απόσταση “τριπόντου”.Τραυματίας παραμένει ο Αντόνιο (φορ, 12/2), ενώ λόγω ενός μικροτραυματισμού έχασε το παιχνίδι με την Τότεναμ ο Αρεολά (τερμ., 14/0). Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως ίσως επιστρέψει.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X