Μέσι: Η sold-out φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι στη λίστα πασίγνωστου περιοδικού μόδας!

Μέσι: Η sold-out φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι στη λίστα πασίγνωστου περιοδικού μόδας!
Photo Credits: INTIME

Η sold out εντός έδρας φανέλα του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι κατατάχθηκε ως ένα από τα 15 είδη μόδας που «καθόρισε» το 2023 από τη Vogue

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαζί με το Martine Rose’s Nike Shox, που κάποτε φορούσε η σταρ της εθνικής ομάδας γυναικών των ΗΠΑ, Μέγκαν Ραπινό, η ροζ φανέλα του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι είναι το μόνο αθλητικό ένδυμα με δεσμούς με το ποδόσφαιρο που μπήκε στη λίστα του περιοδικού μόδας, που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο.

«Ο έρωτας της μόδας με το ποδόσφαιρο εκτοξεύτηκε ένα ή δύο επίπεδα το 2023», έγραψε η Laia Garcia-Furtado συντάκτρια της Vogue.

«Πέρυσι ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι, αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του, οδήγησε την ομάδα της χώρας του στη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, σόκαρε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι θα ενταχθεί στην ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS των Ηνωμένων Πολιτειών. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, σε μια απροσδόκητη απόχρωση του un–Barbie ροζ, εξαντλήθηκε, δημιουργώντας μια πλούσια βιομηχανία λαθραίων προϊόντων. Τώρα, σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, η επίσημη φανέλα του Μέσι, με το νούμερο 10, παραμένει στη λίστα αναμονής στα περισσότερα μεγέθη στον ιστότοπο της Adidas».

Η ροζ φανέλα της Ίντερ έχει γίνει πλέον η φανέλα με τις περισσότερες πωλήσεις ποδοσφαίρου σε όλη τη Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με τους New York Times, προσπερνώντας παραδοσιακά ευρωπαϊκά μεγαθήρια όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ. Κανένας παίκτης σε κανένα άθλημα δεν έχει πουλήσει περισσότερο στον ιστότοπο των Fanatics τις πρώτες 24 ώρες μετά την αλλαγή ομάδας από τον Μέσι.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X