Ντέρμπι τετράδας σε Λονδίνο και Ρώμη, δοκιμασία στο Camp Nou για την εκπληκτική Χιρόνα!

Ντέρμπι τετράδας σε Λονδίνο και Ρώμη, δοκιμασία στο Camp Nou για την εκπληκτική Χιρόνα!
Photo Credits: INTIME

Στις 18:30 στο Λονδίνο, η Τότεναμ υποδέχεται τη Νιούκαστλ για την 16η αγωνιστική της Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παιχνίδια πολύ υψηλού ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα της Κυριακής στα top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στις 18:30 στο Λονδίνο, η Τότεναμ υποδέχεται τη Νιούκαστλ για την 16η αγωνιστική της Premier League. Οι Spurs ξεκίνησαν φουριόζοι τη σεζόν, με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Χτυπήθηκαν ωστόσο μαζικά από τραυματισμούς και η κατάσταση άλλαξε.

Οι Λονδρέζοι μετρούν πλέον πέντε ματς δίχως νίκη, με τους Μπετανκούρ, Φαν ντε Φεν, Πέρισιτς, Σόλομον και Μάντισον να παραμένουν νοκ άουτ. Μετά το επικό 3-3 στην έδρα της Σίτι και παρά την επιστροφή του Ρομέρο από τιμωρία, η Τότεναμ δεν κατάφερε να χτίσει μομέντουμ και ηττήθηκε 1-2 από τη Γουέστ Χαμ.

Σε παιχνίδι μάλιστα που ολοκλήρωσε με 75%(!) κατοχή μπάλας, τριπλάσιες ολοκληρωμένες πάσες, διπλάσιες τελικές αλλά και κόρνερ, η ομάδα του Ποστέκογλου δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό…

Με πολλά σκαμπανεβάσματα η σεζόν για τη Νιούκαστλ, καθώς ζορίζεται να διαχειριστεί την παράλληλη συμμετοχή της στο Champions League. Έτσι, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη νίκη 1-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Χάουι γνώρισε βαριά ήττα 3-0 από την Έβερτον!

Με 61% κατοχή μπάλας, είναι ενδεικτικό της κόπωσης το γεγονός πως κατέρρευσε στο φινάλε, καθώς δέχθηκε όλα τα γκολ από το 79′ έως το 90+6’… Λογικό, καθώς αντιμετωπίζει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα τραυματισμών σε σχέση με την Τότεναμ.

Μπαρνς, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Μανκίγιο, Μέρφι, Πόουπ, Τάργκετ, Γουίλοκ, Γουίλσον είναι όλοι νοκ άουτ, ενώ αργεί πολύ η επιστροφή του τιμωρημένου Τονάλι.

Στόχος και των δύο ομάδων είναι η τετράδα, ωστόσο τόσο για την Τότεναμ όσο και για τη Νιούκαστλ μοιάζει δύσκολο πολύ να τα καταφέρουν φέτος. Χωρίς περιθώριο για νέα απώλεια η μεταξύ τους κόντρα, απόλυτο ζητούμενο οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Το συνδυαστικό στοίχημα Να σκοράρει ο Σον & Over 1,5 γκολ 2ο ημίχρονο, σε απόδοση 3.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:45 στο Olimpico της Ρώμης, η Ρόμα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα για την 15η αγωνιστική της Serie A. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντέρμπι με φόντο την 4άδα, όπου φέτος ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Ίντερ, Γιουβέντους και Μίλαν αναμένεται να πάρουν τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια για το επόμενο Champions League, Ρόμα, Νάπολι, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Αταλάντα και Λάτσιο θα παλέψουν για το τελευταίο!

Σε θετικό, όχι ωστόσο ιδανικό μομέντουμ η ομάδα του Μουρίνιο. Είναι τέσσερα ματς αήττητη στο πρωτάθλημα, με back to back νίκες κόντρα σε Ουντινέζε και Σασουόλο. Πέρασε μάλιστα με ανατροπή από τη Ρέτζιο Εμίλια και τους Ντιμπάλα, Κρίστενσεν να σκοράρουν στο διάστημα 76′-82′ για το τελικό 1-2.

Στην 4η θέση η Ρόμα, ισόβαθμη με τη Νάπολι, στο +1 από της Φιορεντίνα και το +2 από τη Μπολόνια. Συνεχίζει στο Europa League, εντούτοις μετά το 1-1 με τη Σερβέτ δύσκολα θα πάρει την πρώτη θέση του Group G. Σταθερά εκτός οι Έιμπραχαμ, Κουμπούλα.

Μετά την οριακή εκτός έδρας ήττα από τη Μίλαν, όπου άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό, η Φιορεντίνα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη Σαλερνιτάνα. Ήδη στο 2-0 το σκορ μέχρι το 18′, διαχείριση και 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, που ήταν και το τελικό σκορ.

Σε τρία μέτωπα συνεχίζουν την προσπάθεια τους οι «βιόλα», καθώς έχουν προκριθεί από το Group F του Conference League, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισαν την Πάρμα στο Κύπελλο Ιταλίας.

Λίγα πράγματα χωρίζουν τις δύο ομάδες αγωνιστικές, σε μια αναμέτρηση οριακή που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στο Camp Nou, Μπαρτσελόνα και Χιρόνα συγκρούονται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη La Liga. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Τσάβι, πρώτη στο Group Η του Champions League αλλά και 3η στο -4 από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πήρε το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη σε τέρμα του Ζοάο Φελίξ στο 28′, το μοναδικό της αναμέτρησης. Σε αντίθεση με πέρσι ωστόσο, δεν μπορεί για την ώρα να «καθαρίζει» τα ματς, με αποτέλεσμα να αφήνει βαθμούς σε παιχνίδια που είναι ανώτερη.

Έχει πολύ δρόμο ακόμη η σεζόν, ωστόσο τα περιθώρια για απώλειες είναι στενά. Εκτός ως το τέλος της σεζόν ο Γκάβι, παραμένουν τραυματίες οι Μαρτίνεθ, Τερ Στέγκεν.

Τρελαίνει κόσμο η Χιρόνα τη φετινή σεζόν. Και δείχνει ότι σκοπεύει να το κάνει για πολύ ακόμη! Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος που έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα -μοναδική στη σεζόν- από τη Ρεάλ, στοιχείο που συναντάει κανείς συνήθως στις πολύ μεγάλες ομάδες.

Στα εννέα ματς που ακολούθησαν πέτυχε δύο προκρίσεις στο Κύπελλο, έξι νίκες και μια ισοπαλία στη La Liga! Με 38 βαθμούς λοιπόν είναι ισόβαθμη στην κορυφή με την Ρεάλ Μαδρίτης και ουδείς μπορεί να την ξεγράψει με ευκολία στη μάχη του τίτλου… Εκπληκτική η παρουσία της εκτός έδρας, με 6Ν-1Ι σε επτά ματς και γκολ 16-8.

Άλλες χρόνιες, θα μιλούσε κανείς για ματς που θα είναι… πολλά με λίγα. Όχι φέτος ωστόσο. Δεδομένα φαβορί η Μπαρτσελόνα, η Χιρόνα ωστόσο δεν αστειεύεται και θα δώσει τη μάχη της στη Βαρκελώνη.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Ντόβμπικ σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X