«Αφεντικό» στην Έδεσσα η ΑΕΚ - Νίκησε εύκολα με 17-39 τον Αερωπό!

Εικόνες από τον αγώνα Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με άνεση του Αερωπού με 39-17 και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ την αναμέτρηση με τον Αερωπό φεύγοντας νικήτρια από την Έδεσσα με 17-39 για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.

Η «Ένωση» ήταν κυρίαρχη από την αρχή μέχρι το τέλος και έφτασε σε μια πολύ επιβλητική νίκη μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο, το οποίο είναι και το τελευταίο της ματς για το 2023. Το συγκεκριμένο ματς που είχε αναβληθεί την 3η αγωνιστική μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και θα κρίνει την πρώτη θέση καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή. «Nature Valley MVP» του αγώνα αναδείχτηκε ο Νίκος Λιάπης! Η ΑΕΚ δεν ήταν μόνη της ούτε στην Έδεσσα με 100 περίπου φίλους της να δίνουν βροντερό παρών στο γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στην κερκίδα και τους ευχαρίστησαν για την στήριξη, πανηγυρίζοντας μαζί τη νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η «Ένωση» έδειξε από την αρχή αποφασισμένη για να «καθαρίσει» το ματς και κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η «Ένωση» έδειξε από την αρχή αποφασισμένη για να «καθαρίσει» το ματς και κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τους Κεδέρη, Λιάπη και Μαντάλινιτς προηγήθηκε με 1-4. Η ΑΕΚ δεν άφηνε περιθώρια στην άμυνα και με γρήγορες αντεπιθέσεις ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-7.  Λιάπης και Μάλλιος συνέχισαν να βοηθούν επιθετικά (6-15), ενώ οι Τόμε, Κεδέρης και Ηλιόπουλος ανέβασαν τη διαφορά στα 10 τέρματα (8-18). Με τέρματα των Τόμε και Μαντάλινιτς διαμορφώθηκε το 8-20 του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει στην άμυνα, ενώ οι Άρσιτς και Μάτσκεβιτς που εναλλάσσονταν κάτω από τα δοκάρια κατέβασαν ρολά. Έτσι, με γρήγορες πάσες μπροστά όπου έφευγαν σαν… «σίφουνες» τα εξτρέμ του «Δικεφάλου», η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς. Αραμπατζής, Κεδέρης, Παπαδόπουλος «εκτόξευσαν» τη διαφορά στα 20 γκολ (10-30), με το παιχνίδι να συνεχίζεται στον ίδιο ρυθμό.  Οι «κιτρινόμαυροι» με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πλουραλισμό στην επίθεση έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο. Έφτασαν την διαφορά στο 11-33 για να πάρουν τελικά τη νίκη με 17-39 με γκολ του Κρητικού.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ MANDYNAMIC- ΑΕΚ 17-39
Τα πεντάλεπτα: 1-4, 1-7, 3-10, 5-14, 8-17, 8-20 (ημχ), 9-24, 10-29, 11-33, 15-34, 16-38, 17-39
ΑΕΡΩΠΟΣ (Τούτσης): Αθανασίου, Τζούλης, Ρόμπης 1, Κράλλης, Παπαγιάννης 2, Μπούτκαρης 1, Βέρεμτσουκ, Σεντσένκο 1, Ονουφριένκο 6, Κουκουτσίδης 2, Γάτσης 1, Γκονσάλβες 2, Παπαδόπουλος 1, Γιαννουσης, Μαρίνος, Τοτίδης.
ΑΕΚ (Τζούκιτς): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 8, Κρητικός 1, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 3, Μάλλιος 1, Ηλιόπουλος 2, Παπαδόπουλος 2, Τόμε 5, Παπαδιονυσίου 2, Λιάπης 6, Μαρτίνοβιτς 2, Άρσιτς, Σόκολιτς 1, Κεδέρης 6.
Διαιτητές: Γκόγκας- Σαχίνογλου, Δίλεπτα: 0-0, Πέναλτι: 0/4-1/1

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X