Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (9/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (9/12)

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται τα προγνωστικά στο Betone έρχονται να κερδίσουν ένα ακόμη στοίχημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 14:30

Κάκιστη ήταν η παρουσία της Κρίσταλ Πάλας στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Μπόρνμουθ από την οποία και γνώρισε με δίκαιο τρόπο την ήττα με 2-0. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο βασικός αμυντικός Μίτσελ (15/1). Από εκεί και πέρα εκτός είναι οι μέσοι Εζε (10/2), Ντουκουρέ (11/0) και Σακί (6/0). Απογοητευτική ήταν η παρουσία της Λίβερπουλ στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά το κακό επίπεδο της αντιπάλου της, της έδωσε το δικαίωμα να φτάσει στη νίκη με 2-0. Δυσκολεύτηκε αρκετά στη δημιουργία φάσεων. Εκτος είναι οι βασικοί αμυντικοί Ματίπ (10/0) και Ρόμπερτσον (8/1). Εκτός και ο βασικός κίπερ Αλισον (13/0). Από την επίθεση δεν υπολογίζεται ο Ζότα (12/4).
Προγνωστικό στοιχήματος: Και οι δύο με πείθουν με την εικόνα τους. Θα λέγαμε, ωστόσο, να πάμε με τους «ρεντς». Επιλογή το διπλό με το over 1.5 στο 1.72.

Σέφιλντ – Μπρέντφορντ 17:00

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες και αναμενόμενες, την Τρίτη απολύθηκε ο Χεκινγκμπότομ και άμεσα ανακοινώθηκε η πρόσληψη/επιστροφή του μύθου Κρις Γουάιλντερ. Δύσκολο ντεμπούτο και 0-2 από τη Λίβερπουλ. Κάρτες ο χαφ Νόργουντ (13/1) που μπήκε από τον πάγκο, εκτίει 2η ο φορ ΜακΜπέρνι (8/2). Χάνει 2ο ο φουλ μπακ Μπάλντοκ (8/0). Έφυγε με άδεια χέρια από το Μπράιτον. Έχασε με 2-1. Τεράστιο πλήγμα η απουσία του Εμπουεμό (επ., 15/7). Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Νόργκααρντ (χαφ, 14/1). Γένσεν (χαφ, 12/3), Ντασίλβα (χαφ, 2/0) και Ντάμσγκααρντ (χαφ, 2/0) ανεβάζουν στροφές και ίσως κάποιος εξ αυτών προλάβει.
Προγνωστικό στοιχήματος: Αξίζει το ρίσκο. Σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια η Μπρέντφορντ έχει μόνο δύο νίκες και αυτές στο Λονδίνο. Οι απουσίες της μεσοεπιθετικά είναι κομβικές και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα παίξει φουλ άμυνα. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τον κόουτς Γουάιλντερ ξεκινά μία νέα προσπάθεια, αξίζει το ρίσκο του 1Χ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X