ΟΦΗ: Επίσημο τέλος η συνεργασία με Νταμπράουσκας

ΟΦΗ: Επίσημο τέλος η συνεργασία με Νταμπράουσκας
Photo Credits: INTIME

Τέλος και επίσημα από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Νταμρπάουσκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ από σήμερα Σάββατο (9/12), μετά την βαριά ήττα απο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 4-0.

Ο Λιθουανός τεχνικός συναντήθηκε με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να συμφωνούν στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Νταμπράουσκας ανέλαβε τον ΟΦΗ στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Στον πάγκο της κρητικής ομάδας έκατσε για 38 παιχνίδια με 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Μεταξύ των βασικών υποψηφίων του ΟΦΗ για την αντικατάσταση του Νταμπράουσκας είναι ο Πολωνός προπονητής, Μάρεκ Παπζούν, που οδήγησε τη Ράκοβ στο παρθενικό πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ ο Κρις Κόλμαν εμφανίστηκε αρνητικός στην πρώτη προσέγγιση των Κρητικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1295 ανακοινώνει τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Valdas Dambrauskas.

Ο κ. Dambrauskas ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας τον Οκτώβριο του 2022 και παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν, υπό την καθοδήγησή του ο ΟΦΗ άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε, αλλά με την ισχυρή προσωπικότητα και τον δυναμικό του χαρακτήρα, ο κ. Dambrauskas θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X