"Πονοκέφαλος" για τον Δέλλα, η δύσκολη απόφαση για τον Ντακόλ

Ντακόλ στο enwsi.gr: "Πρέπει να παίζουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dacol dakol goalΤην προηγούμενη εβδομάδα ο Τραϊανός Δέλλας έφτασε πολύ… κοντά στην απόφαση να αφήσει τον Άλεξ Ντακόλ εκτός βασικής ενδεκάδας. Βλέπετε, ο Βραζιλιάνος επιθετικός προερχόταν από εμφανίσεις που ήταν κάτω του μετρίου και κυρίως πολύ κάτω από τα αγωνιστικά του στάνταρ. Η τελική απόφαση του Δέλλα για το ματς με τον Πανναξιακό, ήταν να χρησιμοποιήσει τον Ντακόλ ξανά στην βασική ενδεκάδα. Αλλά η εικόνα του Βραζιλιάνου δεν άλλαξε.

Είναι λοιπόν επόμενο αυτό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ντακόλ, να βάζει αγωνιστικό δίλημμα στον τεχνικό της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα. Ο Δέλλας έχει δοκιμάσει σχήμα με τον Μπρέσεβιτς στην κορυφή και τον Πλατέλλα στον άξονα. Αυτή η επιλογή όμως, προϋποθέτει την παρουσία του Πόποβιτς στην ενδεκάδα. Κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Ντακόλ ή Τσιρίλο θα πρέπει να κοπούν από την αποστολή, καθώς δεν περισσεύει θέση ξένου. Επομένως δεν είναι εύκολη η απόφαση για τον Δέλλα, να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Βραζιλιάνο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X