Διαιτητές στην συνάντηση με την ΕΠΟ: «Αν δεν ληφθούν μέτρα θα θρηνήσουμε θύματα»

Διαιτητές στην συνάντηση με την ΕΠΟ: «Αν δεν ληφθούν μέτρα θα θρηνήσουμε θύματα»
Photo Credits: INTIME

Από τους εκπροσώπους τον Διαιτητών ακούστηκε οτι αν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα θα θρηνήσουμε θύματα ενώ έπεσε στο τραπέζι η σκέψη για τιμωρία στις ανακοινώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συζήτη των διαιτητών με την ΕΠΟ άνοιξε λίγο μετά τις 12:30 το Μεσημέρι της Παρασκευής. Η κουβέντα διήρκησε τελικά πολύ ώρα αν και ορισμένες φορές οι διαιτητές απείλησαν οτι θα φύγουν.

Πέρα βέβαια απο τις προθέσεις αλλά και τις επισημάνσεις των διαιτητών προς την διοίκηση της ΕΠΟ. Από την πλευρά του Τάσου Σιδηρόπουλου τονίστηκε πώς «έτσι όπως πάμε θα θρηνήσουμε θύματα. Εάν δεν ληφθούν μέτρα θα θρηνήσουμε θύματα».

Κατά τα άλλα οι διαιτητές ζήτησαν να προκύψει stop σε επίπεδο ανακοινώσεων σε βάρος τους (για παράδειγμα την ώρα της συζήτησης ενημερώθηκαν για την ανακοίνωση του Μπέου) πριν ή μετά τους αγώνες σε ότι αφορά κυρίως περιεχόμενο που τους συκοφαντεί. Στην περίπτωση που υπάρχουν τέτοιες ανακοινώσεις η τιμωρία να είναι ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και βαρύ πρόστιμο. Αυτό πρότειναν οι διαιτητές.

Από την ΕΠΟ υπήρξε η δέσμευση πώς αυτό θα αλλάξει το καλοκαίρι και θα μπει κανονιστικά η συγκεκριμένη πρόβλεψη. Η διοίκηση της ΕΠΟ δηλαδή φάνηκε να συναινεί ως προς αυτό. Υπήρξε δε η κουβέντα εάν μπορεί να περάσει από τώρα τέτοια αλλαγή αλλά χρειάζεται το ΟΚ της UEFA και είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ πάντως υπάρχουν πράγματα που ζήτησαν οι διαιτητές όπως τις αποζημιώσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X