Μέσι: Όταν έσπαγε ένα από τα μυθικότερα ρεκόρ στο ποδόσφαιρο

Μέσι: Όταν έσπαγε ένα από τα μυθικότερα ρεκόρ στο ποδόσφαιρο
Photo Credits: INTIME

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για σχεδόν 20 χρόνια, έχοντας γράψει τον δικό του μύθο. Ο Λιονέλ Μέσι έχει καταφέρει να σπάσει… άπειρα ρεκόρ. Ένα ωστόσο ξεχωρίζει, καθώς ο βαθμός δυσκολίας του αποδεικνύει ότι ο Μέσι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, εντελώς διαφορετικής κατηγορίας.

Σαν σήμερα, πριν από έντεκα χρόνια, ο «pulga» έσπαγε ένα από τα πιο απίθανα ρεκόρ του ποδοσφαίρου, καταρρίπτοντας το θρυλικό επίτευγμα του Γκερντ Μίλερ με τα περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Το «θρυλικό» ρεκόρ του Μέσι που δύσκολα θα σπάσει

Συγκεκριμένα, ο Μέσι σκόραρε απέναντι στην Μπέτις, το 86ο γκολ του 2012, αφήνοντας πίσω τον μεγάλο Γκερντ Μίλερ της Μπάγερν με τα 85 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Ο Μέσι ωστόσο έδωσε και συνέχεια, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει το έτος με 91 γκολ, γράφοντας ένα ιστορικό ρεκόρ το οποίο πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να το καταρρίψει στο μέλλον.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X